Ostapenko saglabā vietu pasaules ranga Top 20

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Zane Bitere/LETA

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā vietu nav mainījusi un saglabā 17.pozīciju.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semiņistaja šoreiz piedzīvojusi kritumu par deviņām vietām un ieņem 210.pozīciju.

Vēl Daniela Vismane piedzīvojusi 11 pozīciju kritumu un ieņem 356.vietu, bet Diāna Marcinkēviča pakāpusies par astoņām vietām uz augšu un ieņem 390.pozīciju. Anna Ozerova pakāpusies par četrām pozīcijām augstāk un ir 974.vietā, kamēr Margarita Ignatjeva saglabājusi 1220.vietu.

WTA ranga pirmajā vietā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka. Uz trešo no ceturtās vietas pakāpusies Jeļena Ribakina no Kazahstānas, par vienu vietu augstāk nekā iepriekšējā rangā ceturtajā pozīcijā atrodas Francijas sportiste Karolīne Garsija, bet divas vietas zaudējusi un piektā šonedēļ ir Džesika Pegula no ASV.

Tunisiete Onsa Žabēra no septītās vietas pakāpusies uz sesto, pozīciju zaudējusi un aiz viņas atrodas Koko Gofa no ASV, grieķiete Marija Sakari saglabā astoto vietu, čehiete Petra Kvitova pakāpusies no desmitās un devīto vietu, bet ar četru pozīciju kāpumu pirmo desmitnieku noslēdz Beatrise Hadada Maja no Brazīlijas.

Dubultspēlēs Ostapenko zaudējusi piecas pozīcijas un tagad ieņem 15.vietu. Pa vienai vietai zaudējušas Vismane (274.) un Semeņistaja (275.), kamēr Marcinkēviča atkāpusies par 32 vietām (291.). Kamilla Bartone pakāpusies par piecām vietām uz augšu un ieņem 809.pozīciju, Patrīcija Špaka un Elza Tomase (abām - dalīta 931.) pakāpušās par trim vietām, Ignatjeva veikusi 12 vietu kāpumu un šonedēļ ieņem 952.vietu, bet Denīza Marcinkēviča zaudējusi 14 pozīcijas un ieņem 975.vietu. Vēl Ozerova veikusi 81 vietas kāpumu un ieņem 1320.pozīciju, kamēr Līga Dekmeijere pakāpusies 15 vietas augstāk un ieņem 1532.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu