Ukrainas hakeri iepin Krievijas izlases futbolistu jaunā seksa skandālā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Artjoms Dzjuba
Artjoms Dzjuba Foto: AP/Scanpix

Krievijas futbola izlases uzbrucējs Artjoms Dzjuba kritis Ukrainas hakeru nežēlastībā - iepīts kārtējā seksa skandālā.

Maskavas kluba "Lokomotiv" uzbrucējam pirms trim gadiem bija mīļākā no Ukrainas, kurai viņš sūtījis dažādus erotiska satura video. Šie video nonākuši ukraiņu hakeru rokās. Viņi sākuši Dzjubu šantažēt. 

"Pēdējo dienu laikā esmu saņēmis dažādas ziņas - man draud un tiek prasīta nauda. Man nav ne jausmas, kas aiz tā stāv," izteicies Dzjuba, piebilstot, ka neļaujas ietekmēties.

"Tie ir veci video. Man pat nav sirmu matu uz galvas. Neuztraucieties, es jau esmu pāršķīris jaunu lappusi savā dzīvē un viss ir kārtībā," sacīja ilggadējais Krievijas izlases uzbrucējs.

2020. gadā Krievijas premjerlīgas rezultatīvākais spēlētājs iekļuva kārtējā (seksa) skandālā, kas viņam uz laiku maksāja vietu izlasē. Proti, internetā tika augšupielādēts video, kurā kāds vīrietis pašapmierinājās. Lai gan Dzjuba sākotnēji noliedza, ka tas ir viņš, vēlāk laikrakstam "The Sun" viņš atzinās. 

"Spēle, kas sekoja pēc šī video, man bija ļoti grūta un sāpīga. Līdzjutēji mani izsvilpa. Tas bija ļoti skumji un sāpīgi," atcerējās Dzjuba. 

"Kādu brīdi sievietes sāka uz mani skatīties ar tādu skatienu: sāka mani it kā ar acīm izģērbt. Tas bija diezgan interesanti. Lai gan es domāju, ka man vajadzētu būt tam, kas viņas izģērbj ar acīm, nevis otrādi," viņš turpināja un arī piebilda, ka pēc šā video nonākšanas internetā saņēmis lielu uzmanību no sievietēm. Un arī vīriešiem...

34 gadus vecais Dzjuba karjeras laikā pārsvarā spēlējis dzimtenē, pārstāvot Maskavas "Spartak", Tomskas "Tom", "Rostov", Sanktpēterburgas "Zenit", Tulas "Arsenal" un Maskavas "Lokomotiv" komandas. Tikai īsu brīdi, 2022. gadā, viņš uz pusgadu pārcēlās uz Turcijas augstāko līgu.

Krievijas izlasē 196 centimetrus slaidajam uzbrucējam 55 mačos 30 vārtu guvumi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu