Daugaviņš pasaules hokeja čempionāta laikā lietojis steroīdus (9)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš pasaules čempionāta laikā lietojis steroīdus, tā viņš pastāstīja intervijā medijā "sportacentrs.com".

Daugaviņam pirms pasaules čempionāta starta ārsti konstatēja vidusauss iekaisumu, ko sākotnēji vērtēja kā vieglu, ātri novēršamu. Tomēr, laikam ejot, iekaisums neatkāpās, tāpēc tika izmēģinātas dažādas ārstēšanas metodes.

"Visu to čempionātu nocīnījos ar antibiotikām. Brīžiem bija bezspēks. Aizbraucu pie lora, kurš pateica, ka vidusauss iekaisums. Pāris dienas padzersi pretiekaisuma tabletes, būs normāli. Pēc divām dienām nekas nepārgāja. Bija jādur ausī caurums. Izdūra. Divas dienas kaut kas tecēja ārā. Caurums aizauga ciet, atkal antibiotikas. Piecas dienas dzēru pirmās antibiotikas, nestrādāja. Vajadzēja citas, bet lietot desmit dienas. Pagāja vēl četras dienas: liekam [ausī] trubiņu.

Beigās jau bija dzirdes nervs bojāts. Varēju arī pazaudēt dzirdi. Nācās dzert vēl arī steroīdus. To Starptautiskā Ledus hokeja federācija (IIHF) atļāva, papīri tika pieteikti. Varēju turpināt spēlēt, bet visu laiku uz tabletēm," detalizēti piedzīvoto atstāstīja Daugaviņš.

35 gadus vecais uzbrucējs pasaules čempionātā piedalījās visās desmit spēlēs. Šajos mačos viņš izcēlās ar trim vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Pieredzējušajām hokejistam šis bija 11. pasaules čempionāts karjerā. Viņš valstsvienībā atgriezās pēc tam, kad 2022. gada februārī paziņoja par karjeras beigām izlasē.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu