Panākumiem bagātākais futbolists Alviss paliks apcietinājumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Dani Alviss
Dani Alviss Foto: SIPA/Scanpix

Brazīlijas futbola izlases aizsargs Dani Alviss paliks apcietinājumā Spānijas pilsētā Barselonā, pirmdien apstiprināja vietējā tiesa.

40 gadus vecais brazīlietis tiek turēts aizdomās par seksuāla rakstura noziegumu pret kādu sievieti pagājušā gada decembrī. Viņš tika apcietināts jau janvārī un kopš tā laika atrodas ieslodzījuma vietā.

Kā vēsta raidsabiedrība RTVE un vietējie mediji, tiesa jau trešo reizi noraidījusi Alvisa advokātu lūgumu viņu atbrīvot līdz lietas izskatīšanai.

Futbolista advokāti norādījuši, ka Alviss nekur nebēgšot un paliks Barselonā, kur dzīvo viņa divi bērni un bijusī sieva.

Tomēr apsūdzības puse un tiesnesis bažījas, ka viņš varētu doties uz dzimteni, kas savus pilsoņus tiesāšanai citās valstīs neizdod.

Incidents par kuru apcietināts Alviss notika kādā populārā Barselonas naktsklubā naktī no 30.uz 31. decembri. Ja brazīlietis tiks atzīts par vainīgu seksuālā uzbrukumā, viņam draud līdz 12 gadu ilgs cietumsods.

Šosezon pieredzējušais aizsargs pārstāvēja Meksikas klubu "Pumas UNAM", bet Barselonā atradās atvaļinājumā pēc dalības 2022. gada Pasaules kausa izcīņā, kur Brazīlijas izlase izstājās ceturtdaļfinālā.

Savas karjeras laikā Alviss spēlējis "Bahia" un "Sao Paulo", spāņu vienībās "Sevilla" un "Barcelona", itāļu Turīnas "Juventus", franču Parīzes "Sain Germain" un "Pumas UNAM".

Alviss karjeras laikā kļuvis par Brazīlijas, Spānijas, Itālijas un Francijas čempionu, bet ar izlasi divas reizes triumfējis "Copa America" un reizi olimpiskajās spēlēs.

Aizsargs Brazīlijas izlasē aizvadījis 126 spēles un guvis astoņus vārtus.

Alviss savas ilgās un veiksmīgās karjeras laikā izcīnījis 43 titulus un tiek uzskatīts par panākumiem bagātāko futbolistu pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu