Tiešraides ieraksts Olimpiete, divkārtēja Eiropas čempione pludmales volejbolā Tīna Graudiņa viesojas nometnē "Personības akadēmija"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Tīna Graudiņa
Tīna Graudiņa Foto: FIVB

Tīna Graudiņa ir divkārtēja Eiropas čempione pludmales volejbolā, kura pārī ar Anastasiju Samoilovu ieguvusi 4. vietu Tokijas Olimpiskajās spēlēs, kā arī divas reizes bijusi "Gada sportiste" Latvijā. Turklāt tikko ieguvusi maģistra grādu Dienvidkalifornijas universitātē komunikāciju menedžmentā. Šodien Tīna viesojas nometnē "Personības akadēmija", lai pastāstītu savu stāstu un iedvesmotu jauniešus neapstāties pie sasniegtā. 

Unikālā “Personības akadēmijas” nometne, ko organizē Latvijas Olimpiskā komiteja (LOK) projekta “Sporto visa klase” ietvaros, jau otro gadu Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā no 11. līdz 18. jūnijam pulcē 60 aktīvākos un motivētākos jauniešus vecumā no 11 līdz 13 gadiem no 20 dažādām Latvijas skolām. “Personības akadēmija” ir daļa no LOK un VAS “Latvijas Loto” 2021. gadā kopīgi sāktās iniciatīvas “Kustība, kas vieno”, kuras ietvaros valsts ar nacionālās loterijas atbalstu novirza līdzekļus sporta un aktīva dzīvesveida veicināšanai Latvijas iedzīvotāju, īpaši jauniešu vidū.

“Personības akadēmijas“ nometnes atlases sacensībās skolēniem bija jāliek lietā skolā apgūtās zināšanas, spēks un veiklība, lai tiktu galā ar dažādiem uzdevumiem un stafetēm. Programmā “Sporto visa klase” 9. sezonā jeb 2022./2023. mācību gadā piedalījās 7200 bērnu no 302 klasēm un 35 Latvijas pašvaldībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu