Foto Vēl divi pāri pārstāvēs Latviju pludmales volejbola pasaules tūres posmā Jūrmalā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Šo ceturtdien sāksies pludmales volejbola pasaules līmeņa turnīrs "Beach Pro Tour Challenge Jūrmala", kurā četras dienas Majoru pludmalē noritēs spraigas spēles ar negaidīti lielu dalībvalstu skaitu - 32. Turklāt zināms, ka spēlēs astoņas Latvijas komandas, vēsta organizatori.

Tiesības piedalīties ieguvuši arī Rūdolfs Stankevičs/Dāvis Teteris un Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa.

Jau šobrīd ir noslēgusies turnīra stadiona būvniecība un spēlētāji regulāri trenējas Majoru pludmalē. Vislielākais spēļu skaits ar Latvijas komandu dalību turnīrā ir gaidāms ceturtdien un piektdien. Mūsu komandām pretī stāsies labākie spēlētāji no visas pasaules. Dalību jau ir pieteikuši arī pagājušā gada uzvarētāji - itāļu duets Samuele Kotafāva (Samuele Cottafava) un Paolo Nikolai (Paolo Nicolai).

Ceturtdien, 15. jūnijā, kvalifikācijas spēles aizvadīs vismaz piecas mūsu komandas - Mārtiņš Pļaviņš/Mihails Samoilovs, Edgars Točs/Olivers Bulgačs, Rūdolfs Stankēvičs/Dāvis Teteris, Līva Ēbere/Deniela Konstantinova, Marta Ozoliņa/Luīze Skrastiņa.

Piektdien, 16. jūnijā, kas ir pamatturnīra pirmā diena, piedalīsies vismaz trīs Latvijas komandas, aizvadot sešas grupu spēles - Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš, Tīna Laura Graudiņa/Anastasija Samoilova un Anete Namiķe/Varvara Brailko.

Turnīra pirmās dienas būs piesātinātas un aizraujošas, organizatori aicina interesentus nepalaist tās garām un atbalstīt Latvijas komandas klātienē ceļā uz izslēgšanas spēlēm un finālspēlēm, kas noritēs nedēļas nogalē.

Biļetes uz atsevišķām dienām, nedēļas nogali vai visām spēlēm četru dienu garumā var iegādāties bezrindas.lv. Tuvojoties turnīram, biļešu cenas pieaugs, tāpēc organizatori aicina tās iegādāties savlaicīgi.

"Beach Pro Tour" turnīri jau otro sezonu norisinās visā pasaulē, un viens no tiem notiek Jūrmalā. Latvija iekļauta kalendārā kā "Challenge" sacensību norises vieta.

Šis sacensību formāts nodrošina Latvijas komandām lielāku iespēju cīnīties par medaļām un ļauj skatītājiem redzēt gan pašmāju, gan pasaules labākos pārus tepat Latvijā.

Biļetes uz atsevišķām dienām, nedēļas nogali vai visām spēlēm četru dienu garumā var iegādāties bezrindas.lv. Turnīra laikā biļešu cenas būs augstākas, tāpēc organizatori aicina tās iegādāties jau šodien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu