Latvijas izlases futbolists Tobers pamet "Lechia" komandu

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristers Tobers
Kristers Tobers Foto: Latvijas Futbola federācija

Latvijas izlases futbolists Kristers Tobers atstās Gdaņskas "Lechia" vienību, trešdien pavēstīja no Polijas spēcīgākās līgas izkritusī komanda.

Kā savā mājaslapā ziņo "Lechia", vienību atstās arī Rafals Pjetržaks, vācietis Marko Terracino, portugālis Flaviu Paiksau, Jakubs Kalužinskis un Izraēlas izlases spēlētājs Joels Abu Hanna.

Tiek vēstīts, ka 38 gadus vecais Paiksau noslēdz savu karjeru, bet Abu Hanna atgriezīsies Varšavas "Legia" rindās, no kuras viņš tika īrēts. Tikmēr pārējiem spēlētājiem bija līgumi līdz šī gada 30.jūnijam un tie netiks pagarināti.

Tobers "Lechia" pārstāvēja kopš 2020. gada, Polijas čempionātā aizvadot summā 70 spēles, kuras izcēlās ar vienu vārtu guvumu.

Par Polijas čempioni šosezon kļuva cita Latvijas izlases futbolista Vladislava Gutkovska pārstāvētā Čenstohovas "Rakow".

Gutkovskis šosezon Polijas ekstraklases 32 spēlēs guva astoņus vārtus, vēl viens Latvijas spēlētājs Andrejs Cigaņiks pārstāvēja Lodzas "Widzew" un 15 mačos atzīmējās ar vieniem gūtiem vārtiem, bet Tobers laukumā devās 27 mačos, ar rezultatīviem sitieniem neizceļoties.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu