"Chelsea" atsakās pārdot Mauntu Mančestras "United" par 40 miljoniem mārciņu

CopyDraugiem X Whatsapp
Meisons Maunts
Meisons Maunts Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" atteicies pārdot pussargu Meisonu Mauntu konkurentei Mančestras "United" par 40 miljoniem sterliņu mārciņu (46,81 miljoni eiro), trešdien atklāja pats futbolists.

Iepriekš "United" galvenais treneris Ēriks ten Hāgs neslēpa, ka vēlētos redzēt Mauntu savas komandas sastāvā un viņš būtu viens no spēlētājiem, kas spētu pastiprināt vienības uzbrukuma pozīcijas.

Mauntam vēl līgumā ar "Chelsea" atlicis viens gads, bet viņa izpirkuma summa ir 70 miljoni mārciņu (81,91 miljoni eiro).

Kā vēsta britu mediji, "United" plāno izteikt jaunu piedāvājumu par Mauntu.

Līdz ar šo interesi, mazinājusies iespēja, ka "United" savā īpašumā vēlēsies iegādāties Totenhemas "Hotspur" zvaigzni un Anglijas izlases uzbrucēju Hariju Keinu, kura izpirkuma summa ir 100 miljoni mārciņu (117 miljoni eiro).

Ten Hāgs jau paziņojis, ka šovasar vēlas pastiprināt uzbrukuma līniju, ieskaitot uzbrūkošos pussargus un uzbrucējus.

24 gadus vecais Maunts ir "Chelsea" audzēknis no sešu gadu vecuma, visu karjeru aizvadot tieši Londonas klubā. Uz neilgu laiku pussargs tika izīrēts Nīderlandiešu vienībai "Vitesse" un "Derby County", bet premjerlīgā londoniešu rindās no 2017.gada viņš aizvadījis 129 spēles un guvis 27 vārtus.

Kopumā "Chelsea" sastāvā Mauntam 195 mači un 33 vārtu guvumi.

Anglijas izlasē Maounts debitēja 2019. gadā, palīdzot vienībai sasniegt Eiropas čempionāta finālu 2020. gadā. Valstsvienības rindās viņš 36 spēlēs guvis piecus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu