Roberts Uldriķis: Interese ir no vairākiem klubiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas futbolists Roberts Uldriķis
Latvijas futbolists Roberts Uldriķis Foto: SC Cambuur/Facebook

Latvijas futbola izlases uzbrucējs Roberts Uldriķis šobrīd koncentrējas gaidāmajām valstsvienības spēlēm Eiropas čempionāta kvalifikācijā, taču intervijā TVNET viņš atzina, ka par viņu interesējas vairāki klubi un pagaidām nav skaidrības, kurā komandā viņš spēlēs nākamsezon.

Uldriķis pēdējo divu sezonu laikā piedzīvojis strauju kāpumu un kritumu. Aizpagājušajā sezonā viņš bija Leuvardenas "Cambuur" kluba labākais vārtu guvējs, palīdzot komandai sasniegt rekordaugstu vietu Nīderlandes spēcīgākajā līgā ("Eredivisie"), kas ir viens no vadošajiem nacionālajiem čempionātiem Eiropā. Savukārt šosezon gan individuālais, gan komandas sniegums bija neveiksmīgs, kā rezultātā klubs zaudēja vietu elitē.

Patlaban 25 gadus vecais Uldriķis kopā ar Latvijas izlasi gatavojas Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm 16. jūnijā mājās pret Turciju un 19. jūnijā izbraukumā pret Armēniju. Viņš šobrīd koncentrējas valstsvienības spēlēm un par tālāku nākotni nedomā. Latvijas futbolistam ar "Cambuur" komandu līgums ir spēkā arī uz nākamo sezonu, taču nevar izslēgt pāreju uz citu klubu.

"Šobrīd nav konkrētu plānu vai domu, jo sākumā jānospēlē izlases spēles. Man līgumā ir izpirkuma summa, kas ļauj kādam klubam mani nopirkt. Interese ir no vairākiem klubiem Nīderlandē, Vācijā, Itālijā. Jāskatās, vai palikšu Leuvardenas "Cambuur", vai došos uz citu komandu, - tas būs jāskatās pēc izlases. Mums būs jauns sporta direktors, tad redzēsim, kāda ir viņa vīzija attiecībā pret mani."

Intervija ar Uldriķi pilnā apmērā tiks publicēta TVNET tiešsaistes žurnālā "Klik" piektdien, 16. jūnijā.

Uldriķis šosezon "Eredivisie" čempionātā 28 mačos guva tikai vienus vārtus, un "Cambuur" komanda sezonu noslēdza 17. vietā 18 klubu konkurencē.

Savukārt aizpagājušajā sezonā Uldriķis guva septiņus vārtus un palīdzēja "Cambuur" izcīnīt devīto vietu "Eredivisie" čempionātā, kas kluba vēsturē ir labākais sasniegums.

Pirms tam Uldriķis trīs sezonas spēlēja "Sion" komandā Šveices augstākās līgas čempionātā.

Latvijas izlases rindās Uldriķis savā karjerā aizvadījis 39 spēles un guvis septiņus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu