Video Latvijā dzimušais cīkstonis Gluhovs atbalsta Krievijas karu Ukrainā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Pieredzes bagātais jauktās cīņas mākslas (MMA) cīkstonis Konstantīns Gluhovs, kurš dzimis Latvijā un sportā pārstāvējis mūsu valsti, pēc nesen izcīnītās uzvaras paudis atbalstu Krievijas karadarbībai Ukrainā.

43 gadus vecais Gluhovs 14. jūnijā izcīnīja uzvaru Krievijas MMA organizācijas AMC cīņu šovā "AMC Fight Night 120", pēc vienbalsīga lēmuma pārspējot Mihailu Gazajevu.

Pēc cīņas pieredzes bagātais cīkstonis norādīja, ka MMA nebija cīnījies piecus gadus un pauda atbalstu Krievijas noziedzīgajam režīmam.

"Visi zinām, kāda ir situācija valstī. Pats ilgu laiku dzīvoju Eiropā. Arī Ukrainā dzīvoju, bet no turienes aizvācos. Es pilnībā atbalstu Krievijas federācijas prezidentu Vladimiru Putinu. Visiem puišiem, kuri ir frontē.

Turieties, mēs esam ar jums. Es tur nevaru būt un jums palīdzēt, jo vispār esmu citas valsts pilsonis. Puiši, par dzimteni! Mēs uzvarēsim," intervijā pēc cīņas sacīja Gluhovs.

Pēc cīņas ģērbtuvē Gluhovs turpināja ieņemto toni un sarunā ar "YouTube" kanālu "Ušatajka" stāstīja par Eiropā sastapto "rusofobiju".

"Cīņa būrī ir viens, bet cīņa tur ir kas pavisam cits. Esmu dzīvojis Eiropā un zinu, kas tas ir. Dzīvoju Ukrainā, Harkiva. Pēc tam dzīvoju Latvijā. Naids pret krieviem ir spēcīgs. Pret krieviem ir slikta attieksme un es ļoti labi saprotu, kāpēc tas viss ir sācies. Krieviem vienam otru ir jāaizstāv," sacīja Gluhovs.

Savas profesionālās karjeras laikā Gluhovs kikboksa ringā un MMA oktagonā ir pārstāvējis Latviju. Cīkstoņiem bieži vien tiek dotas arī iesaukas. Prominentajās cīņas sporta datubāzēs "Sherdog" un "Tapology" Gluhova iesauka ir "Lāčplēsis"...

Ja "Sherdog" uzskaitē Gluhovs joprojām tiek identificēts kā latvietis, tad "Tapology" viņš ir uzskaitīts kā Krievijas cīkstonis.

Savas MMA karjeras laikā Gluhovs ir izcīnījis 35 uzvaras, piedzīvojot 17 zaudējumus.

2013. gadā portālā "sportacentrs.com" ekspertu aptaujā Gluhovs tika atzīts par Latvijas labāko MMA cīkstoni, neatkarīgi no svara kategorijas.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu