Modele saņēmusi nosacītu cietumsodu par neatlaidīgu uzmākšanos trīs Anglijas futbola zvaigznēm (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @orlamelissa/Instagram

22 gadu vecā modes dizainere un modele Orla Melisa Slouna saņēma nosacītu cietumsodu par uzmākšanos trim Anglijas futbola zvaigznēm. Londonas "Chelsea" pussargam Meisonam Mauntam viņa zvanījusi desmitiem reižu un sūtījusi ziņas no 21 dažāda mobilā numura, vēsta "The Sun". 

Slounu galvenokārt interesējuši "Chelsea" spēlētāji. Tiesa konstatēja uzmākšanos trim Lielbritānijas galvaspilsētas kluba spēlētājiem. Viņu vidū bija 24 gadus vecais Maunts, 26 gadus vecais Bens Čilvels un 22 gadus vecais Billijs Gilmors (pēdējais gan ir "Brighton & Hove Albion" spēlētājs kopš pagājušās sezonas).

Sloanai ir desmitiem tūkstošu sekotāju "TikTok" un "Instagram", viņa aktīvi darbojas arī populārajā pieaugušajiem paredzētajā platformā "OnlyFans".

Izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka sieviete 21 reizi mainījusi tālruņa numuru un ar ziņām bombardējusi Mauntu, ar kuru viņai bija vienas nakts sakars 2020. gada novembrī.

Desmitiem ziņojumu bijuši satraucoši. "Tev ir jāpieņem mana atvainošanās un pašam jāatvainojas, pretējā gadījumā satiksi jaunu varoni, ko sauc par ļauno sievieti," rakstījusi Slouna, kura draudējusi noskaidrot visu Mauntam pazīstamo sieviešu vārdus.

Maunts sācis baidīties, ka uzmācīgā sieviete kādu dienu uzradīsies "Chelsea" treniņu centrā, un turpinājis viņu bloķēt.

Savukārt Gilmoram uzmākšanās kļuvusi tik smaga, ka viņam nācās atdraugot visus draugus savā "Instagram" kontā, lai neļautu Slounai ar viņiem sazināties.

"Es neesmu varējis aizmigt, tāpēc nācās lietot miegazāles. Tas ir ietekmējis arī manu sniegumu futbola laukumā," tiesā sacīja Gilmors.

Slounas māte tiesā liecināja, ka viņas meita cieš no sociālo tīklu atkarības. Slounai tika piespriests pusotra gada pārbaudes laiks, 30 stundu rehabilitācija un 200 stundas sabiedriskā darba. Ja viņa 18 mēnešu laikā pastrādās līdzīgu noziegumu, viņai draudēs trīs mēneši ieslodzījumā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu