Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Bertāns nākamsezon, visticamāk, spēlēs Ukrainas klubā "Prometey"

Latvijas basketbolists Dairis Bertāns
Latvijas basketbolists Dairis Bertāns Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas basketbola izlases kapteinis Dairis Bertāns nākamsezon, visticamāk, pārstāvēs Rīgā bāzētā Ukrainas kluba Slobožanskas "Prometey" krāsas, liecina TVNET rīcībā esošā neoficiālā informācija.

"Prometey" pagājušajā sezonā bāzējās Rīgā, mājas mačus aizvadot "Arēnā Rīga". Komanda startēja Latvijas-Igaunijas basketbola līgā (LIBL) un ULEB Eirokausā. 

LIBL ukraiņu klubs kļuva par čempionu, bet Eirokausā apstājās pusfinālā, neiegūstot kāroto ceļazīmi uz Eirolīgu.

TVNET no vairākiem neoficiāliem avotiem guva apstiprinājumu, ka "Prometey" nākamajā sezonā piesaistīs Latvijas izlases kapteini Dairi Bertānu, kurš atgriezīsies mājās pēc desmit gadiem dažādās ārzemju komandās.

Raidierakstā "Ūdenszeļļi" šonedēļ tika pausts, ka "Prometey" vispirms piedāvāja līgumu Rihardam Lomažam un Kristeram Zorikam, taču viņu pakalpojumus Ukrainas klubs nav varējis atļauties. Arī šajā raidījumā izskanēja apgalvojums, ka Bertāns nākamsezon spēlēs ukraiņu vienībā.

33 gadus vecais Bertāns savas karjeras laikā spēlējis Latvijā, Spānijā, Turcijā, Itālijā un Krievijā, kā arī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubā Ņūorleānas "Pelicans".

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu