Argentīnas futbolists di Marija atgriezīsies "Benfica"

CopyDraugiem X Whatsapp
Anhels di Marija
Anhels di Marija Foto: AFP/SCANPIX

Argentīnas futbola izlases uzbrukuma grupas spēlētājs Anhels di Marija atgriezīsies Portugāles vienībā Lisabonas "Benfica", kas bija viņa pirmā komanda Eiropā, ziņo portugāļu mediji.

Di Marija no pašmāju "Rosario Central" uz "Benfica" pārcēlās 2007. gadā, vienībā aizvadot trīs sezonas un reizi kļūstot par Portugāles čempionu.

2010. gadā argentīnietis par 25+11 miljoniem eiro pievienojās spāņu grandam Madrides "Real", bet pirms 2014./2015. gada sezonas viņš par 60 miljoniem sterliņu mārciņu pārcēlās uz Anglijas klubu Mančestras "United", kur gan pavadīja tikai vienu sezonu.

No 2015. līdz 2022. gada di Marija spēlēja Francijas klubā Parīzes "Saint Germain" (PSG), bet pagājušajā sezonā spēlēja Itālijas komandā Turīnas "Juventus".

Šosezon viņš Turīnas vienībā, kas sezonu noslēdza septītajā vietā Itālijas A sērijā, aizvadīja 40 mačus un guva astoņus vārtus.

Di Marija ir pieckārtējs Francijas čempions un pa titulam izcīnījis arī Portugālē un Spānijā. Ar madridiešiem viņš 2014. gadā uzvarēja UEFA Čempionu līgā.

Pagājušā gada decembrī di Marija, gūstot arī vienus vārtus izšķirošajā mačā, kopā ar Argentīnas izlasi triumfēja Pasaules kausa finālturnīrā.

Argentīnas izlasē uzbrucējs aizvadījis 129 mačus un guvis 29 vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu