"Liepāja" izcīna uzvaru pār "Metta"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Margarita Vigule / gorod.lv

Pēc izlašu pārtraukuma atsākoties "Optibet" Latvijas futbola virslīgai, svētdien savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:0) "Liepāja" pārspēja "Metta" komandu, izcīnot trešo uzvaru pēc kārtas.

Pirmajā puslaikā mājiniekus vadībā izvirzīja Luiss Paulu ilariu jeb Dodo, taču otrā puslaika pirmajā minūtē viesiem izdevās panākt neizšķirtu, "Liepājas" vārtos bumbu raidot Bruno Melnim.

Turpinājumā 67.minūtē vienu vārtu pārsvaru atjaunoja Eduards Tīdenbergs, bet vēl astoņas minūtes vēlāk Dodo dubultoja pārsvaru, izceļoties ar precīzu sitienu otro reizi mačā.

Piecas minūtes līdz pamatlaika beigām Kristups Keršis guva otros "Metta" vārtus, taču ar to bija par maz, lai pacīnītos par uzvaru.

Pirmā apļa savstarpējā spēle pārcelta uz jūlija beigām, bet otrajā aplī komandas cīnījās neizšķirti 1:1.

Šodien vēl plkst.18 RFS uzņems "Valmieru", bet plkst.19 "Jelgava" savā laukumā tiksies ar "Riga" un "Auda" viesosies pie "Super Nova". Virslīgu tiešraidē translē kanāls TV4 un portāls "Sportacentrs.com".

Turnīra tabulas augšgalā ar 45 punktiem ir "Riga", 44 punkti ir RFS, bet 29 punkti - "Valmierai". 29 punktus sakrājusi "Liepāja", 24 punktus - "Auda", 22 - "Metta", 19 - "Tukums 2000"/"Telms", 18 - "Jelgava", 14 - "Daugavpils" un septiņus - "Super Nova".

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu