Levandovska sieva saņēmusi finansiāli pievilcīgu piedāvājumu doties MMA ringā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram @annalewandowska

Polijas futbola zvaigznes Roberta Levandovska sieva Anna atklājusi, ka nesen saņēmusi finansiāli pievilcīgu piedāvājumu doties jauktās cīņas mākslas (MMA) ringā.

"Tas [piedāvājums] uzradās, kad dzērām kafiju kopā ar Slavomiru Peško [Polijas MMA kluba KSW īpašnieku], kurš teica, ka man vajadzētu izmēģināt kaut ko jaunu," Levandovska atklāja aplādē "Wojewódzki & Kędzierski". 

Peško uzskata, ka Levandovskai, lai pietiekoši labi sagatavotos MMA ringam, būtu nepieciešami aptuveni divi gadi. Viņa gan nav apsolījusi, ka cīnīsies, solot to apdomāt. 

"Es atbildēju, ka, pirms kaut ko izlemju, man tas ir jāapspriež ar vīru," viņa norādīja.

Taču šī informācija ātri vien nonāca sociālajos tīklos un presē. "Pēc mūsu tikšanās šī informācija pēc stundas jau bija medijos. Protams, vīrs par to padzirdēja, un pirmais, ko man vaicāja: "Anna, ko tu dari, kāpēc ir šādas ziņas?"

Levandovskis to izrunājis ar sievu, un nonākuši pie lēmuma. "Es Robertam teicu, ja es nebūtu viņa sieva, es pieņemtu šo piedāvājumu," pauda Anna. 

34 gadus vecā Levandovska savulaik augstā līmenī nodarbojās ar karatē. Karjeras laikā dažāda līmeņa sacensībās viņa ieguvusi 38 medaļas, no kurām lielākais sasniegums ir sudrabs 2012. gada pasaules čempionātā un 2009. un 2013. gada Eiropas čempionātu zelts.

Šobrīd viņa iztiku pelna kā personīgā trenere un ir viena no uzņēmuma "Healthy Center By Ann" vadītājām. Kompānija tirgo diētisko pārtiku. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu