"Arsenal" gatavs tērēt teju 200 miljonus eiro. Havercs jau pievienojies, Raiss varētu sekot

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Vācijas futbolists Kajs Havercs
Vācijas futbolists Kajs Havercs Foto: AFP/SCANPIX

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Londonas "Arsenal" oficiāli vienojies ar Londonas "Chelsea" par Kaja Haverca pāreju, kā arī ir tuvu darījuma noslēgšanai ar Vesthemas "United", lai sastāvam piesaistītu Deklanu Raisu. Abu futbolistu iegūšana "Arsenal" varētu summā izmaksāt 170 miljonus britu mārciņu (aptuveni 196 miljoni eiro), vēsta BBC.

Pēc tam, kad abas puses vienojušās par darījuma summu apmēram 65 miljoni mārciņu (apmēram 75 miljoni eiro), "Arsenal" noslēdza ilgtermiņa līgumu ar Havercu, neatklājot tā ilgumu.

24 gadus vecais uzbrucējs "Chelsea" rindās kopš 2020.gada kopā devies laukumā 139 spēlēs un izcēlies ar 32 precīziem sitieniem. Tāpat viņš 2021.gadā Čempionu līgas finālā guva uzvaru nesošos vārtus, bet gadu vēlāk to pašu paveica FIFA Klubu pasaules kausa finālā.

Anglijas futbolists Deklans Raiss
Anglijas futbolists Deklans Raiss Foto: EPA/Scanpix

"Arsenal" veic pārrunas par cita Anglijas futbola kluba Vesthemas "United" vadošā spēlētāja Deklana Raisa pievienošanos Londonas komandai. Šobrīd "Arsenal" vienība esot piekritusi par futbolistu maksāt 105 miljonus mārciņu (apmēram 121 miljons eiro), taču vienošanās oficiāli vēl nav noslēgta.

Aizvadītajā sezonā "Arsenal" Anglijas premjerlīgā ierindojās otrajā pozīcijā, atpaliekot no uzvarētājas Mančestras "City" par pieciem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu