NBA zvaigzne Hārdens jau drīzumā varētu pārcelties uz citu komandu

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Džeimss Hārdens
NBA zvaigzne Džeimss Hārdens Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) veterāns Džeimss Hārdens pieņēmis spēlētāja opciju par līguma pēdējo gadu un vienojies par 35,6 miljonu ASV dolāru algu ar Filadelfijas "76ers", tomēr viņam tiek meklēts jauns klubs.

Tiek ziņots, ka Hārdens "76ers" par pieņemto lēmumu informējis īsi pirms termiņa beigām ceturtdienas vakarā.

33 gadus vecais Hārdens varēja nepieņemt spēlētāja opciju un kļūt par brīvo aģentu. "76ers" būtu iespēja viņam piedāvāt četru gadu līgumu par kopējo summu 210 miljoni ASV dolāru, kas būtu par astoņiem miljoniem vairāk nekā drīkstētu piedāvāt jebkurš cits klubs.

Kā vēsta Ziemeļamerikas mediji, Hārdens vēlas mainīt klubu un nonākt vienībā, kas reāli varētu cīnīties par čempiontitulu. Kā viena no iespējamām komandām tiek minēta Losandželosas "Clippers". Interesi par Hārdenu izrāda arī Ņujorkas "Knicks".

Desmit NBA "All Star" maču dalībnieks un reizi par sezonas MVP atzītais Hārdens joprojām nav kļuvis par līgas čempionu.

2009.gadā NBA viņš debitēja Oklahomsitijas "Thunder" rindās, no 2012.līdz 2020.gadam pārstāvēja Hjūstonas "Rockets", tad uz pusotru sezonu pievienojās Bruklinas "Nets", bet vēl pusotru sezonu pavadīja "76ers".

Karjeras laikā Hārdens NBA aizvadījis 1000 spēles, vidēji guvis 24,7 punktus mačā, izcīnījis 5,6 bumbas zem groziem un atdevis septiņas rezultatīvas piespēles.

Hārdens ir 2012.gada olimpiskais čempions un 2014.gada Pasaules kausa ieguvējs ASV izlases rindās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu