Kanādas futbolisti nespēj gūt vārtus pret Gvatemalu

TVNET/LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kanādas vīriešu futbola izlase sestdien Ziemeļamerikas, Centrālamerikas un Karību reģiona futbola asociāciju konfederācijas (CONCACAF) Zelta kausa izcīņā nespēja gūt vārtu pret Gvatemalu, kamēr citā mačā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Gvadelupa.

Kanāda D apakšgrupā dueli pret Gvatemalu noslēdza bez gūtiem vārtiem - 0:0 (0:0).

Lai gan spēles favorīti kanādieši mača laikā vairāk kontrolēja bumbu, gvatemaliešiem padevās vairāk sitienu pa pretinieku vārtiem, taču neviens no tiem nebija precīzs.

Savukārt Gvadelupa citā D apakšgrupas spēlē ar rezultātu 4:1 (3:0) pārliecinoši uzvarēja Kubu.

Pirmajā puslaikā uzvarētāju labā divus vārtus guva Matiass Faetons, bet vienu reizi kubiešu vārtsargu pārspēja Anžē Fredijs Plumēns.

Pēc spēlētām piecām minūtēm otrajā puslaikā ceturtos Gvadelupas vārtus guva Antonī Barons. Precīzi izpildot 11 metru soda sitienu 62.minūtē, Arhiels Ernandess vienīgais izcēlās Kubas izlasē ar vārtu guvumu.

Pēc divām spēlēm D apakšgrupas līderes ar četriem punktiem ir Gvadelupa un Gvatemala, Kanādai ir divi punkti, bet Kuba pie punktiem nav tikusi.

CONCACAF Zelta kauss tiek rīkots reizi divos gados. Šogad tas no 24.jūnija līdz 16.jūlijam norisinās ASV un Kanādā.

2021.gadā par CONCACAF Zelta kausa ieguvējiem septīto reizi vēsturē kļuva ASV izlase, kas finālā ar 1:0 pārspēja iepriekšējo čempioni Meksiku.

Turnīrā līdz šim uzvarējušas tikai trīs valstu komandas - Meksikai ir astoņi tituli, ASV - septiņi, bet Kanādai - viens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu