Fevrs jau atkal uzvar uzvar MXGP posmā Indonēzijā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Francijas motosportists Romēns Fevrs svētdien Indonēzijā izcīnīja pirmo vietu pasaules čempionāta 11.posmā MXGP klasē.

Fevrs pirmajā braucienā bija otrais, bet otrajā bija ātrākais un ar kopā sakrātiem 47 punktiem ieņēma pirmo vietu sezonas 11. posmā. Arī pirms nedēļas Fevrs ar identisku sniegumu izcīnīja pirmo vietu desmitajā posmā, kas arī norisinājās Indonēzijā.

Spānis Horhe Prado pēc pirmās vietas pirmajā braucienā otrajā ierindojās otrajā, noslēdzot arī posmu otrajā vietā, bet nīderlandietis Glens Koldenfofs, abos braucienos finišējot trešais, noslēdza labāko trijnieku.

Pēc 11 posmiem pasaules čempionāta kopvērtējumā pirmo vietu ar 562 punktiem ieņem Prado, otrais ar 459 punktiem ir Fevrs, bet trešajā pozīcijā ar 415 punktiem ir Spānijas motosportists Rubens Fernandess, kurš par vienu punktu apsteidz nīderlandieti Džefriju Herlingsu.

Latvijas vadošais motosportists Pauls Jonass, kurš savainojuma dēļ Indonēzijā nestartēja, ar 56 punktiem atrodas 20.vietā, bet Tomass Šileika, kurš startēja vien Ķeguma posmā, ar septiņiem punktiem ir 40.vietā.

Jonass pirms sezonas septītā posma Francijas "Grand Prix" treniņos savainoja īkšķi, un viņam nācās veikt operāciju. Tiek paredzēts, ka Latvijas sportists varēs atgriezties sacensību apritē, iespējams, jūlija beigās.

2022.gada čempionātā uzvarēja slovēnis Tims Gajsers, aiz sevis atstājot šveicieti Žeremī Sīveru un spāni Horhi Prado. Jonass, kurš nestartēja trijos posmos, sezonu noslēdza devītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu