Kivlenieka tuvs draugs Rubīns: Viņš ir mūsu hokeja dievs!

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Matīss Kivlenieks (pa kreisi) un Kristiāns Rubīns.
Matīss Kivlenieks (pa kreisi) un Kristiāns Rubīns. Foto: https://www.instagram.com/rubiinss/

Pirms diviem gadiem traģiski bojā gājušais vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks ir nozīmīga daļa no Latvijas hokeja izlases šajā pavasarī izcīnītajām bronzas medaļām jeb mūsu hokeja dievs, tā sociālās saziņas ierakstā pauda tuvs Kivlenieka draugs Kristiāns Rubīns.

4. jūlijā aprit tieši divi gadi kopš traģiskā nelaimes gadījuma, kurā dzīvību zaudēja tolaik 24 gadus vecais Kivlenieks.

Tuvs vārtsarga draugs un kolēģis Rubīns otrdien savā vietnes "Instagram" profilā veltījis Matīsam aizkustinošus vārdus.

"Pagājuši divi gadi bez spožākā un gaišākā smaida mums apkārt, bet viņa klātbūtne ir un būs jūtama vienmēr! Es ticu, ka viņš bija ļoti nozīmīga daļa no mūsu valsts kopīgajiem sasniegumiem - mūsu hokeja Dievs. Nebūtu mēs tur bez viņa! Neviena diena nepaiet bez domas par Tevi. Nekad neaizmirsīšu, brač!" pauda Rubīns.

Kivlenieks mūžībā devās 2021. gada 4. jūlijā, 24 gadu vecumā, Mičiganas štatā, Detroitas tuvumā esošajā pilsētā Novajā. Hokejists mira no negadījumā gūtām traumām - nomaldījies pirotehnikas lādiņš ietriecās sportista krūtīs.

Nāves cēlonis oficiāli atzīts par nelaimes gadījumu, kriminālas apsūdzības netika izvirzītas un lieta ir slēgta.

Kivlenieks Nacionālajā hokeja līgā (NHL) debitēja 2020. gada 19. janvārī. Viņš atvairīja 31 no 32 metieniem, kaldinot Kolumbusas "Blue Jackets" uzvaru izbraukumā ar 2:1 pret Ņujorkas "Rangers".

Kivlenieks savā karjerā devās laukumā astoņās NHL spēlēs, pārstāvot "Blue Jackets" komandu.

2021. gada pavasarī Kivlenieks spēlēja pasaules čempionātā Rīgā. Viņš sargāja Latvijas izlases vārtus 2:0 uzvarā pār Kanādu, kas vēlāk triumfēja turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu