Mesi bijušais klubs vēl divus gadus futbola superzvaigznei maksās algu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AFP/SCANPIX

Titulētais Spānijas futbola grands "Barcelona" vēl divus gadus segs komandas bijušajam spēlētājam Lionelam Mesi algas parādu, vēsta laikraksts "La Vanguardia".

Lai gan pasaules futbola superzvaigzne Mesi pirms vairāk nekā diviem gadiem pameta "Barcelona", Katalonijas komanda viņam aizvien ir parādā, "La Vanguardia" apstiprināja kluba prezidents Žoans Laporta.

Laporta intervijā atklāja, ka Mesi parādi tikuši uzkrāti iepriekšējās vadības laikā, taču "Barcelona" ir nauda, ​​lai dzēstu parādsaistības. 

"Mēs esam Mesi parādā tikai algas, par kurām bija vienošanās ar iepriekšējo vadību. Maksājumi ilgs līdz 2025. gadam. Mēs visu samaksāsim," sacīja Laporta.

Mesi nebūt nebija vienīgais "Barcelona" spēlētājs, kuram netika pilnībā izmaksāta alga, taču viņš bija komandas vislabāk apmaksātais futbolists.

"Barcelona" pēdējos gados ir nonākusi lielās finansiālās grūtībās, kas licis klubam pārdomāt algas apmērus, maksājot savām zvaigznēm. Mesi bija viens no tiem spēlētājiem, kurš piekritis atlikt uz vēlāku laiku algas izmaksu.

Pilnu algu vēl nav saņēmuši Marks Andrē ter Štēgens, Frenkijs de Jongs, Klemāns Lenglē un Žerārs Pikē. Viņi piekrita algas saņemt vēlāk. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu