Foto "Tour de France" posmā pēc kritiena uz pusēm pārlūst Jakobsena divritenis

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Fabio Jakobsens
Fabio Jakobsens Foto: EPA/Scanpix

Pēc kritiena "Tour de France" ceturtajā posmā uz pusēm pārlūza Fabio Jakobsena ("Soudal - Quick Step") divritenis, bet viņam pašam izdevās izvairīties no nopietniem savainojumiem.

Posms noslēdzās ar sprintu finišā, kurā uzvarēja Beļģijas riteņbraucējs Jaspers Filipsens ("Alpecin-Deceuninck"). Viņš par mata tiesu apsteidza austrālieti Keilebu Jūenu ("Lotto Dstny"). Trešais finišu sasniedza Vācijas riteņbraucējs Fils Bauhauss ("Bahrain - Victorious").

Diemžēl paša posma beigu daļa izvērsās visai haotiska, jo finiša taisnē notika kritiens. 

Krita arī viens no "Soudal - Quick Step" līderiem Jakobsens. Viņš ir viens no galvenajiem varoņiem nesen dienas gaismu sasniegušajā "Netflix" seriālā "Tour de France: Unchained". Pats Jakobsens, par laimi, kritienā guva nelielus nobrāzumus, bet viņa divritenis ir norakstāms - tas pārlūza uz pusēm.  

Fabio Jakobsens (no labās)
Fabio Jakobsens (no labās) Foto: EPA/Scanpix

"Fabio ir pāris skrambas uz pleca un muguras. Domāju, ka viņš šonakt nevarēs gulēt. Posma beigu daļā bija daudz kritienu. Daži sprinteri uzņemas lielu risku. Diemžēl tas ir neizbēgami un reizēm nav iespējams izvairīties no kritieniem,” sacīja "Soudal - Quick Step" komandas vadītājs Patriks Lefīrs.

Pēc četriem posmiem kopvērtējuma līderis joprojām ir pirmā posma uzvarētājs Lielbritānijas riteņbraucējs Edams Jeitss (UAE), kurš iekrājis sešu sekunžu pārsvaru pār savu komandas biedru slovēni Tadeju Pogačaru un dvīņubrāli Saimonu Jeitsu ("Jayco AlUla"). Latvijas pārstāvis Krists Neilands zaudē 24 minūtes un 24 sekundes un atrodas 98. vietā.

Pirmie trīs posmi norisinājās Basku zemē Spānijā, trešajā etapā finišējot jau Francijas dienvidrietumu pilsētā Baijonnā. Pēc tam peletons virzīsies caur Francijas vidieni un finišēs 23. jūlijā Elizejas laukos Parīzē, 21 posmā veicot vairāk nekā 3400 kilometru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu