Trenerim Gulbim izteikti vairāki piedāvājumi atgriezties vīriešu basketbolā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Gulbis
Mārtiņš Gulbis Foto: FIBA.com

"TTT Rīga" kluba galvenajam trenerim Mārtiņam Gulbim starpsezonā izteikti vairāki piedāvājumi atgriezties vīru basketbolā, tā viņš pastāstīja žurnālistiem komandas rīkotajā preses konferencē.

Līdz šim pēdējā Gulbja darba vieta vīriešu basketbolā bija "Jūrmalas" kluba vadīšana līdz 2020. gadam, kad dome nolēma vairs šo komandu nefinansēt. Pēc tam viņš pieņēma "TTT Rīga" piedāvājumu, debitējot pie sieviešu basketbola kluba stūres.

"Visus man izteiktos piedāvājumus tagad nenosaukšu. Jā, bija arī iespējas pāriet uz vīriešu basketbolu. Atgriezties tur. Bija arī citas iespējas sieviešu basketbolā ārzemēs. Man intuīcija teica, ka šeit vēl neesmu darbu izdarījis līdz galam. Man šeit ir kas svarīgāks par naudīgāku kontraktu. Man arī aug meita un dēls, gribu ar viņiem pavadīt vairāk laika mājās. Tas arī svarīgs faktors. Saliku visu kopā un izlēmu, ka palikšu tepat," izteicās Gulbis.

Trenera gaitas Gulbis sāka jau 20 gadu vecumā, kad spēlētāja karjerai svītru pārvilka trauma. Līdz šim vīru basketbolā viņš vadījis "Barona", "Jelgavas" un "Jūrmalas" komandas, bijis arī Latvijas U-16 un U-20 izlases treneris.

Dāmu basketbolā Gulbis kopš 2020. gada trenē "TTT Rīgu", kā arī neilgu laiku bija Latvijas sieviešu izlases galvenais treneris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu