Brieža gaidāmā cīņa atcelta - Latvijas bokseris saņēmis labāku piedāvājumu (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas bokseris Mairis Briedis
Latvijas bokseris Mairis Briedis Foto: Ieva Makare/LETA

Mairis Briedis jūlijā paredzēto cīņu pret Lielbritānijas pārstāvi Džonu Makalumu tomēr neaizvadīs, TVNET informēja Latvijas boksera komanda.

Briedim atgriešanās boksa ringā pēc gada pārtraukuma bija paredzēta 21. jūlijā Edinburgā, Skotijā.

Bija paredzēts, ka Briedim pretī stāsies mazpazīstamais brits Makalums, kurš profesionāla boksera karjerā izcīnījis 13 uzvaras un piedzīvojis divus zaudējumus.

"Cīņa tiek atcelta, jo ir saņemts piedāvājums, kas liek mainīt komandas plānus un uzsākt gatavošanos pasaules līmeņa cīņai," informēja Brieža komanda.

Cīņas pretinieks un norises laiks tiks izsludināts vasaras beigās.

"Šobrīd ir mērķis iepriecināt Latvijas līdzjutējus ar vēl vienu augstākā līmeņa cīņu savu skatītāju priekšā, līdz ar to, šobrīd visa komanda gatavojas un veic nepieciešamo plānošanu rudens cīņai," vēstīts paziņojumā.

2018. gadā Makalums cīnījās pret Latvijas bokseri Jevgeņiju Andrejevu, kuram karjerā ir ārkārtīgi vāja bilance pēc portāla "Box Rec" apkopotās statistikas - 10 uzvaras, trīs neizšķirti un 113 zaudējumi.

38 gadus vecais Briedis iepriekšējo reizi ringā devās pērn 2. jūlijā, kad viņš Goldkostā piekāpās Austrālijas bokserim Džeijam Opetaijam, kurš ieguva pasaules čempiona jostas IBF un "The Ring" versijās pirmā smagā svara kategorijā jeb "cruiserweight" divīzijā (līdz 90,7 kg).

Foto: Latvijas boksera Maira Brieža atklātais treniņš

Briedis profesionāla boksera karjerā izcīnījis 28 uzvaras un piedzīvojis divus zaudējumus, no kuriem pirmais notika 2018. gadā pret ukraini Oleksandru Usiku.

Pērn rudenī Briedis kandidēja Saeimas vēlēšanās no saraksta "Saskaņa", taču bijušais pasaules čempions boksā parlamentā neiekļuva.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu