Pieredzējušais Pols no "Wizards" tiek aizmainīts uz "Warriors"

CopyDraugiem X Whatsapp
Kriss Pols
Kriss Pols Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Goldensteitas "Warriors" maiņas darījumā ar Vašingtonas "Wizards" ieguvusi pieredzējušo saspēles vadītāju Kriss Polu.

Savukārt "Wizards" darījuma rezultātā tika pie uzbrucēja Patrika Boldvina, aizsargiem Džordana Pūla un Raiena Rolinsa un 2027. gada drafta otrās kārtas izvēles, kā arī 2030. gada drafta pirmās kārtas izvēlēs.

Pols pagājušajā sezonā Fīniksas "Suns" 59 spēlēs vidēji mačā guva 13,9 punktus, kā arī sakrāja 4,3 atlēkušās bumbas un 8,9 rezultatīvas piespēles. Viņš jūnija beigās tika aizmainīts no "Suns" uz "Wizards".

Tāpat "Warriors" noslēdza vienošanos ar Koriju Džozefu, kurš pēdējās divas sezonas spēlēja Detroitas "Pistons". 31 gadu vecais aizsargs pagājušo sezonu noslēdza ar 62 spēlēs caurmērā gūtiem 6,9 punktiem un 3,5 rezultatīvām piespēlēm.

Karjeras laikā viņš arī pārstāvējis Sanantonio "Spurs", Indiānas "Pacers" un Sakramento "Kings", kas bija viņa pēdējā pieturvieta pirms aizmainīšanas uz "Pistons".

"Warriors", kas pagājušajā sezonā izslēgšanas spēlēs nepārvarēja otro kārtu, pagājušajā nedēļā uz četriem gadiem pagarināja līgumu ar Dreimondu Grīnu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu