Šāvējs Erbs un Latvijas komanda izcīna uzvaras Eiropas kausa posmā Tallinā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Šāvējs Erbs un Latvijas komanda izcīna uzvaras Eiropas kausa posmā Tallinā
Šāvējs Erbs un Latvijas komanda izcīna uzvaras Eiropas kausa posmā Tallinā Foto: Latvijas Šaušanas federācija (LŠF)

Latvijas šāvējs Ernests Erbs un Latvijas komanda šajā nedēļas nogalē Tallinā izcīnīja uzvaras Eiropas kausa posmā, vēsta Latvijas Šaušanas federācija (LŠF).

Šaušanā ar mazkalibra pistoli 25 metru distancē pa mērķi ar melno apli individuāli pārliecinošu uzvaru izcīnīja Erbs ar sašautiem 577 punktiem. Rihards Zorge ar 565 punktiem ieguva bronzu. Emīlam Vasermanim un Laurim Strautmanim par punktu mazāk un attiecīgi ceturtā un sestā vieta, bet Daniels Vilciņš ar sašautiem 555 punktiem bija devītais.

Ņemot vērā augstvērtīgos rezultātus, Erbs, Zorge un Vasermanis izcīnīja tiesības piedalīties Eiropas kausa finālā, kas rudenī norisināsies Horvātijā.

Latvijas komanda, kuras sastāvā bija Erbs, Zorge un Vilciņš, šajā vingrinājumā sašāva 1697 punktus un triumfēja arī komandu ieskaitē. Igaunijas un Somijas komandai attiecīgi otrā un trešā vieta.

Vēl šaušanā ar lielkalibra sporta pistoli Latvijas komanda, sasniedzot 1712 punktu slieksni, ieguva sudraba medaļas. Uzvarētāji Igaunijas sportisti, bet trešā vieta Somijas izlasei.

No Latvijas sportistiem individuāli labākais šajā vingrinājumā bija Vasermanis, kurš, iešaujot 578 punktus, izcīnīja ceturto vietu un tiesības startēt Eiropas kausa finālā arī šajā vingrinājumā. Strautmanim un Erbam 567 punkti un attiecīgi 10. un 11.vieta, bet Zorge ar 559 punktiem bija 17.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu