Latvijas labākais futbolists Gutkovskis komentējis pārcelšanos uz Dienvidkoreju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas futbolists Vladislavs Gutkovskis
Latvijas futbolists Vladislavs Gutkovskis Foto: www.dhcfc.kr

2021. un 2022. gada Latvijas labākais futbolists Vladislavs Gutkovskis savā "Twitter" profilā komentējis pievienošanos Dienvidkorejas spēcīgākās līgas klubam Tedžonas "Citizen".

"Man ir gods paziņot par pievienošanos Dienvidkorejas spēcīgākās līgas komandai Tedžonas "Citizen". Uzreiz vēlos uzsvērt, ka pārcelšanās no Eiropas uz Āziju nekādi nemainīs manu degsmi pārstāvēt Latvijas valstsvienību. Ikreiz, kad tikšu izsaukts uz Latvijas izlasi, ar vislielāko prieku un goda sajūtu būšu klāt. Mans karogs ir sarkanbaltsarkanais, un tā tas paliks uz visiem laikiem!"

28 gadus vecais uzbrucējs iepriekšējās trīs sezonas pārstāvēja Polijas spēcīgākās līgas komandu Čenstohovas "Rakow", ar kuru šogad izdevās triumfēt "Ekstraklasa" čempionātā, savukārt pērn un 2021. gadā tika izcīnīts Polijas kauss. Gutkovskis kopš 2016. gada spēlēja Polijā, pirms "Rakow" pārstāvot citu komandu - Ņecečas "Termalica".

"Kāpēc Dienvidkoreja? Es allaž esmu gribējis tiekties karjerā uz augšu - sasniegt jaunus apvāršņus un gūt jaunu pieredzi. Šovasar sekoja negaidīts piedāvājums no Dienvidkorejas. Nolēmu izmantot iespēju, ko dāvājis futbols. Ļoti ceru, ka jau septembrī tiksimies nākamajās divās Latvijas valstsvienības spēlēs. Un paldies visiem, uz tikšanos Latvijā!"

"Rakow" komandas rindās kopumā visos turnīros Gutkovskis aizvadīja 119 spēles, guva 34 vārtus un veica 12 rezultatīvas piespēles, savukārt Latvijas izlasē viņš 43 mačos izcēlies ar 11 precīziem sitieniem. Portālā "www.transfermarkt.com" publicētā informācija liecina, ka Latvijas futbolists ar Tedžonas "Citizen" komandu vienojies par līgumu līdz 2026. gada 31. decembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu