"Kurbada" ģenerālmenedžeris paver priekškaru uz sastāva veidošanas principiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Hokeja kluba "Kurbads" spēlētāji.
Hokeja kluba "Kurbads" spēlētāji. Foto: https://www.facebook.com/HKKurbads

Kluba "Kurbads" sastāvā nākamsezon spēlēs vismaz seši pieredzējuši Latvijas hokejisti, kā arī daudz jauno talantu no pašu sporta skolas, sarunā ar mediju "hokejazinas.com" vienības ģenerālmenedžeris Denijs Romanovskis.

"Kurbads" jaunajā sezonā atkal spēlēs "Optibet" hokeja līgā (OHL), kas šogad iegūs visas Baltijas mērogu, jo tajā piedalīsies arī Lietuvas un Igaunijas vienības.

Rumbulas vienība aizvadītajās divās sezonās spēlēja Igaunijas atklātajā čempionātā, šogad pavasarī tajā triumfējot. Šajās sezonās komandā bija pulcēti gandrīz tikai gados jaunie spēlētāji, bet jaunajā sezonā Romanovskis sola arī bagātīgāku pieredzējušo spēlētāju līdzdalību.

"Esam vienojušies ar aptuveni sešiem laba līmeņa pieredzējušiem hokejistiem par spēlēšanu "Kurbada" rindās, bet plānojam piesaistīt vēl dažus hokejistus. Pārējie spēlētāji komandā būs no Jaunatnes Attīstības hokeja līgas (JAHL) vienības. Šo pieredzējušo spēlētāju lokā ir arī hokejisti, kuri nekad nav pārstāvējuši mūsu organizāciju, kā arī spēlētāji no iepriekšējām sezonām "Kurbada" sastāvā. Drīzumā mēs paziņosim mūsu jaunpienācējus, bet varu atklāt, ka komandā vairs nebūs Toma Hartmaņa, savukārt gala lēmums vēl nav pieņemts par Hārdiju Parādnieku. Komandā būs spēlētāji, kuri sen nav spēlējuši Latvijā," medijam pauda Romanovskis.

Nākamās sezonas OHL čempionātam savu piekrišanu devušas:

  • piecas komandas no Latvijas - "Prizma", "Rīga", HK "Zemgale"/LBTU, "Mogo"/LSPA, "Kurbads",
  • trīs no Lietuvas - "Kaunas City", "Airwell - Energija", Viļņas "7BET-HOCKEY PUNKS",
  • Igaunijas klubs Tallinas "Panter".

2023./2024. gada OHL sezonas čempionātā komandas aizvadīs četru apļu turnīru. Līdz ar to kopumā tiks izspēlētas 144 spēles. Nākamās sezonas OHL čempionāts startēs septembrī.

OHL izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas komandas. Ceturtdaļfināls notiks līdz trīs uzvarām, bet pusfināls un cīņa par OHL galveno trofeju norisināsies līdz četriem panākumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu