Mesi un Busketsam "Inter" sastāvā pievienojas arī Alba

CopyDraugiem X Whatsapp
Žordi Alba
Žordi Alba Foto: AFP/SCANPIX

Spāņu aizsargs Žordi Alba pievienojies ASV augstākās futbola līgas (MLS) klubam Maiami "Inter", kur spēlēs kopā ar saviem bijušajiem partneriem spāņu granda "Barcelona" rindās Lionelu Mesi un Serhio Busketsu.

Pirms diviem mēnešiem 34 gadus vecais Alba paziņoja, ka pēc 11 gadiem "Barcelona" klubā to atstās.

Kreisās malas aizsargs "Barcelona" pievienojās 2012. gadā, pārnākot no "Valencia". Ar Barselonas vienību Alba kļuva par seškārtēju Spānijas čempionu, piecas reizes triumfēja Spānijas Karaļa kausā, kā arī reizi UEFA Čempionu līgā.

"Barcelona" rindās Alba aizvadīja 458 spēles, guva 19 vārtus un atdeva 91 rezultatīvu piespēli.

Alba ir jau trešais skaļais "Inter" papildinājums šajā vasarā. Kā zināms, jūnijā komandai pievienojās pasaules lielākā futbola zvaigzne argentīnietis Mesi, kuram noslēdzās līgums ar Francijas čempionvienību Parīzes "Sainr-Germain" (PSG), bet jau maija izskaņā vienību pastiprināja arī spānis Busketss, kurš 18 gadus pavadīja "Barcelona".

"Inter" galvenais treneris jaunajā sezonā būs argentīnietis Herardo Martino, kurš savulaik trenējis gan "Barcelona", gan Argentīnas izlasi.

Spānijas izlasē Alba aizvadījis 93 spēles un guvis deviņus vārtus, palīdzot vienībai triumfēt 2012. gada Eiropas čempionātā un šī gada UEFA Nāciju līgā.

"Inter" tuvākā spēle paredzēja piektdien MLS Līgas kausā pret Mehiko "Cruz Azul", bet nav zināms vai kāds no zvaigžņotajiem spēlētājiem dosies laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu