Foto Ronaldu riskē zaudēt 147 miljonus vērtu līgumu ar "Nike"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Portugāles futbola superzvaigzne Krištianu Ronaldu riskē zaudēt savu 147 miljonus sterliņu mārciņu vērto līgumu ar "Nike". Viņš laukumā devies ar šīs kompānijas konkurentu "Adidas" kājsargiem, vēsta futbola izdevums "Goal".

Ronaldu pārstāvētā Saūda Arābijas vienība "Al Nassr" draudzības spēlē ar 0:5 kapitulēja Spānijas čempionāta "La Liga" komandai "Celta Vigo". 

38 gadus vecais Ronaldu laukumā pavadīja pirmās 45 minūtes un otro puslaiku, kurā tika gūti visi pieci vārti, vēroja no rezervistu soliņa.

Lai arī Ronaldu ir spēkā līgums ar "Nike", viņš tika pamanīts valkājam "Adidas" X Pro apakšstilbu aizsargus. Esot spēkā līgumam ar "Nike", viņš nedrīkst izmantot citas kompānijas ekipējumu. 

Līdz ar to Ronaldu varētu zaudēt 147 miljonu sterliņu mārciņu kontraktu. 

Līdz šim Ronaldu valkāja speciāli viņam izstrādātus "Nike" kājsargus. 

Ronaldu līgumu ar "Nike" noslēdza 2003. gadā. Tas notika viņa karjeras sākumposmā. Viņš ir viens no atpazīstamākajiem "Nike" kompānijas sponsorētajiem sportistiem un piedalījies vairākās TV reklāmās.

Tiek ziņots, ka "Al Nassr" nākamajā sezonā spēlēs "Nike" formastērpos. Saūda Arābijas klubam iepriekš jau bijušas līgumsaistības ar "Nike" - no 1997. līdz 2001. gadam un no 2010. līdz 2012. gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu