Latvijas otrā rakete Semeņistaja ielaužas WTA ranga Top 150

CopyDraugiem X Whatsapp
Darja Semņistaja
Darja Semņistaja Foto: AP/Scanpix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā nav mainījusi pozīciju un atrodas 20. vietā.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja rangā pakāpusies par 22 vietām un ieņem 150. pozīciju, sasniedzot personīgo rekordu.

Vēl Daniela Vismane zaudējusi septiņas pozīcijas (380.), Diāna Marcinkēviča savu vietu rangā nav mainījusi (398.), Anna Ozerova noslīdējusi par astoņām vietām (949.), bet Margarita Ignatjeva zaudējusi desmit vietas (1238.).

WTA ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Arina Sabaļenka un Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina. Ceturto vietu joprojām ieņem amerikāniete Džesika Pegula, piektā ir francūziete Karolīne Garsija. Tunisiete Onsa Žabēra ieņem sesto vietu, aiz viņas atrodas Koko Gofa no ASV, bet astotā ir čehiete Petra Kvitova, kurai seko grieķiete Marija Sakari un Vimbldonas čempionāta uzvarētāja čehiete Marketa Vondroušova.

Dubultspēlēs Ostapenko saglabājusi 19. vietu, kamēr Semeņistaja pakāpusies par astoņām vietām un sasniegusi personīgo rekordu arī šajā kategorijā, ieņemot 213. vietu.

Marcinkēviča veikusi kāpumu par 37 vietām (237.) un par vienu pozīciju apsteidz Vismani, kura zaudējusi desmit vietas (237.). Ignatjeva atkāpusies par piecām pozīcijām (871.), 14 vietas zaudējusi Denīza Marcinkēviča (1071.), Ozerova noslīdējusi par piecām pozīcijām (1121.), Kamilla Bartone ir par astoņām vietām zemāk nekā pirms nedēļas (1298.), kamēr Līgai Dekmeijerei padevies divu vietu kāpums (1556.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu