Video "Optibet" virslīgas mačā galvaskausu lauzušajam futbolistam veiksmīgi veikta operācija

CopyDraugiem X Whatsapp
Maiks Priso.
Maiks Priso. Foto: https://www.facebook.com/sksupernova

"Optibet" futbola līgas mačā piektdien galvaskausu lūzumu guvušais kamerūniešu spēlētājs Maiks Priso šobrīd atlabst pēc viņam veiksmīgi veiktās operācijas, ziņo viņa pārstāvētā vienība Salaspils "Super Nova".

"Super Nova" piektdien ar 1:3 piekāpās "Mettai", bet otrajā puslaikā mačs Priso traumas dēļ tika apturēts uz apmēram 20 minūtēm.

19 gadus vecajam kamerūniešu aizsargam tā bija debijas spēle "Super Nova" vienības rindās. Viņš nāca laukumā uz maiņu otrajā puslaikā un drīz iesaistījās gaisa divcīņā, kurā spēcīgi sadurās ar "Metta" futbolistu. Abi spēlētāji satriecās ar galvām. Aizsargam uzreiz tika sniegta medicīniskā palīdzība.

"Super Nova" savā kontā vietnē "Facebook" informē, ka Priso veiksmīgi veikta galvaskausa operācija, viņa dzīvībai briesmas nedraud.

"Izsakām lielu pateicību neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestam un medicīnas centram ARS, kā arī Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcai par operatīvi sniegto medicīnisko palīdzību mūsu futbolistam Maikam Priso. Operācija noritējusi veiksmīgi. Maik, ātru atveseļošanos un veiksmīgu atgriešanos futbola laukumos," paziņojumā paudusi Salaspils futbola komanda.

"Super Nova" ar astoņiem punktiem 23 mačos turnīra tabulā ierindojas pēdējā vietā desmit komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu