RFS futbolisti ar spēli savā laukumā sāks UEFA Konferences līgas otro kvalifikācijas kārtu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Sanita Ieva Sparāne

Latvijas futbola virslīgas vicelīdere RFS trešdien UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmajā mačā savā laukumā uzņems Azerbaidžānas "Sabah".

Spēle Jūrmalas stadionā "Sloka" sāksies plkst.19. Tiešraidē spēli pārraidīs televīzijas kanāls "TV3 Sport".

RFS pirmajā kārtā divu maču summā ar 5:1 uzvarēja Skopjes "Makedonija", bet Eiropas kausu debitante "Sabah" sacensības sāk no otrās kārtas.

RFS šosezon oficiālās spēlēs zaudējumu nav piedzīvojusi, pēdējā cīņā svētdien Latvijas virslīgā viesos ar 5:2 uzvarot "Auda" komandu, un ar 55 punktiem 23 spēlēs Latvijas čempionātā ieņem otro vietu, trīs punktus piekāpjoties "Riga".

"Sabah" Azerbaidžānas čempionātu maija beigās beidza ar otro vietu, pēc tam aizvadot vien draudzības spēles. Vienā no tām 19. jūlijā Azerbaidžānas klubs spēlēja 1:1 ar Pirejas "Olympiakos".

"Sabah" komandas septiņi dalībnieki, tai skaitā arī vienības galvenais treneris Murads Musajevs, Latvijā nedrīkst ieceļot Krievijas pases un neatbilstošas Šengenas vīzas dēļ. Tāpēc klubs apsvēra iespēju vērsties UEFA, lai pārceltu cīņu uz kādu citu valsti, taču UEFA lēma par cīņas aizvadīšanu Jūrmalā.

Šī pāra uzvarētāja divu spēļu summā trešajā kārtā tiksies ar Belgradas "Partizan".

Rīgas vienība pagājušajā sezonā pēc neveiksmes Čempionu līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā Konferences līgā pārvarēja gan kvalifikācijas trešo kārtu, gan "play-off" kārtu, sasniedzot grupu turnīru.

Ceturtdien Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas pirmos mačus aizvadīs arī "Riga" un "Auda". "Riga" spēli ar "Kecskemeti" no Ungārijas aizvadīs viesos, bet Eiropas kausu debitante "Auda" cīņu ar Slovākijas vienību Trnavas "Spartak" - "Skonto" stadionā Rīgā.

Sacensību fināls notiks Atēnās.

Iepriekšējās sezonas finālā Vesthemas "United" futbolisti finālā ar 2:1 pārspēja RFS pretinieci grupu turnīrā Florences "Fiorentina".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu