Medijs: Mbapē atteicies tikties ar "Al-Hilal" pārstāvjiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Kilians Mbapē
Kilians Mbapē Foto: AFP/SCANPIX

Francijas futbola izlases un Parīzes "Sait-Germain" (PSG) zvaigzne Kilians Mbapē atteicies tikties ar Saūda Arābijas kluba "Al-Hilal" pārstāvjiem, lai pārrunātu uzbrucēja pāreju, vēsta franču laikraksts "L'Equipe".

"Al-Hilal" par Mbapē pāreju pirmdien piedāvāja PSG klubam 300 miljonus eiro, kas būtu jauns pasaules transfēru rekords.

PSG ir devis piekrišanu "Al-Hilal" sākt sarunas ar Mbapē, jo pēc gaidāmās sezonas līgums ar uzbrucēju noslēgsies un viņš kļūs par brīvo aģentu, kas ļautu pāriet uz jebkuru vienību bez transfēra summas.

Pats 2018. gada Pasaules kausa ieguvējs Mbapē ir nolēmis atstāt Parīzes klubu 2024. gada jūnijā, atsakoties pagarināt līgumu vēl uz vienu gadu.

Iepriekš lielu interesi par Mbapē izrādīja arī spāņu grands Madrides "Real", kura 190 miljonu dolāru (171,5 miljoni eiro) vērto piedāvājumu PSG 2021. gadā noraidīja. Madrides vienībai pēc Karima Benzemā došanos uz citu Saūda Arābijas klubu Džedas "Al-Ittihad" pēc aizvadītās sezonas ir nepieciešams labs uzbrucējs.

PSG sestdien pārtrauca Mbapē dalību pirmssezonas turnejā Japānā, Francijas klubam apņemoties viņu pārdot, ja vien futbolistu neizdosies pārliecināt par jauna līguma parakstīšanu. Tomēr jauns līgums ar klubu šobrīd šķiet mazticams, jo attiecības starp 24 gadus veco uzbrucēju un PSG kļūst arvien saspīlētākas.

Pārceļoties uz Saūda Arābiju, francūzis kļūtu par visu laiku dārgāko futbolistu, apsteidzot PSG 2017. gada 222 miljonu eiro lielo darījumu, kura rezultātā klubam no "Barcelona" pievienojās brazīlietis Neimars.

Šī gada sākumā "Al-Hilal" neizdevās noslēgt līgumu ar argentīnieti Lionelu Mesi, viņam izvēloties ASV komandu Maiami "Inter".

Mbapē ir laiks līdz 31. jūlijam, lai pagarinātu savu līgumu ar PSG vēl uz vienu gadu. Viņš ir klubā kopš 2017. gada, kad par 190 miljoniem dolāru uz Francijas galvaspilsētas klubu pārnāca no "Monaco".

Uzbrucējs ar 212 vārtiem 260 spēlēs ir kluba visu laiku rezultatīvākais spēlētājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu