Mesi Maiami ievērojami pārspējis savus pirmos panākumus "Barcelona" un PSG

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Argentīnas futbola superzvaigzne Lionels Mesi izcili sevi pieteicis ASV augstākās futbola līgas (MLS) komandas Maiami "Inter" sastāvā.

36 gadus vecais Mesi "Inter" komandā aizvadījis nepilnas divas spēles Līgas kausa izcīņā, izceļoties ar trīs vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. 

Karjeras laikā viņš iepriekš ilgu laiku pārstāvēja Spānijas klubu "Barcelona" un pēc tam arī Francijas futbola flagmani Parīzes "Sait-Germain" (PSG), no kura pārcēlās uz ASV. 

Lai gūtu trīs vārtus "Barcelona" sastāvā, Mesi bija nepieciešama 741 minūte, liecina "ESPN Stats & Info" apkopotā informācija. 

Savukārt trīs vārtus PSG komandā Mesi guva, nospēlējot 444 minūtes. Bet Maiami rindās viņš ar 3 vārtiem un rezultatīvu piespēli atzīmējies, laukumā atrodoties vien 58 minūtes. 

Ar 2+1 Mesi izcēlās pret Atlantas "United" (4:0), bet savus pirmos vārtus "Inter" kreklā viņš guva pret Meksikas klubu Mehiko "Cruz Azul" (2:1), izraujot Maiami komandas uzvaru kompensācijas laikā. 

Uzvara pār "United" Maiami komandai nodrošināja izkļūšanu no apakšgrupas un garantēja vietu izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā. Cīņa par vietu astotdaļfinālā notiks 2. augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu