Valakari pēc "Audas" debijas Eirokausos: Tā bija emocionāla spēle

CopyDraugiem X Whatsapp
Simo Valakari
Simo Valakari Foto: Kristians Putniņš/"FK Auda"

Latvijas futbola vienība "Auda", debitējot Eirokausos, UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrajā kārtā aizvadīja emocionālu spēli, pēc mača norādīja "Audas" galvenais treneris Simo Valakari.

"Auda" ceturtdien savā laukumā spēlēja 1:1 (0:1) ar Slovākijas vienību Trnavas "Spartak" .

"Tā bija emocionāla spēle. Esmu priecīgs par to, kā fani mūs atbalstīja un palīdzēja komandai. Spēlētājiem tā arī bija emocionāla spēle pret pretinieku, par kuru nezinājām daudz," teica treneris.

"Saglabājām vēsu galvu pēc ielaistajiem vārtiem. Pēc pretinieku sarkanās kartītes atlikušo spēles daļu pavadījām ar pārsvaru, taču tas nenozīmē, ka bija vieglāk spēlēt, pretinieki var viegli aizskriet pretuzbrukumā un mēs to apturējām. Bijām pacietīgi un guvām skaistus vārtus," turpināja Valakari.

Atbildes spēle Slovākijā paredzēta 3. augustā.

"Tagad zinām, ko no viņiem sagaidīt, un saprotam, kas jādara, lai tiktu pie iespējas kaut ko iegūt no nākamās nedēļas mača," norādīja somu speciālists.

"Vēlamies aizvadīt vairāk šādas spēles, jo sajutām garšu, cik tas ir patīkami, taču šobrīd visa uzmanība tiks veltīta virslīgas spēlei, kas būs svētdien," turpināja treneris.

Abas komandas Konferences līgas sacensības sāka no otrās kārtas.

Šī pāra uzvarētāja divu spēļu summā trešajā kārtā tiksies ar Kauņas "Žalgiris" futbolistiem vai Polijas vienību Poznaņas "Lech".

Šīs sezonas UEFA Konferences līgas fināls notiks nākamā gada 29. maijā Grieķijas galvaspilsētā Atēnās.

Pagājušajā sezonā par UEFA Konferences līgas uzvarētāju kļuva Anglijas premjerlīgas klubs Vesthemas "United", kas finālā ar 2:1 pārspēja Itālijas A sērijas vienību Florences "Fiorentina".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu