Ostapenko nemaina pozīciju WTA rangā

CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā nav mainījusi pozīciju un atrodas 20. vietā.

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semiņistaja rangā zaudējusi četras vietas un ieņem 154. pozīciju.

Vēl Daniela Vismane pakāpusies par piecām vietām un ieņem 375. pozīciju, Diāna Marcinkēviča rangā ir vienu vietu augstāk nekā pagājušajā nedēļā (397.), Anna Ozerova pakāpusies par 21 vietu (928.), bet Margarita Ignatjeva par piecām vietām (1233.).

WTA ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Arina Sabaļenka un Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina. Ceturto vietu joprojām ieņem amerikāniete Džesika Pegula, par vienu pozīciju augstāk tikusi tunisiete Onsa Žabēra, kura tagad ir piektā, kamēr uz sesto vietu noslīdējusi francūziete Karolīne Garsija. Septītajā vietā joprojām atrodas Koko Gofa no ASV, astotā ir čehiete Petra Kvitova, kurai seko grieķiete Marija Sakari un čehiete Marketa Vondroušova.

Dubultspēlēs Ostapenko saglabājusi 19. vietu, kamēr Semeņistaja zaudējusi trīs vietas un ieņem 216. pozīciju.

Marcinkēviča (237.) un Vismane (238.) zaudējušas vienu vietu, Ignatjeva pakāpusies par 71 pozīciju (800.), Ozerova veikusi 135 vietu kāpumu (986.), par deviņām vietām augstāk ir Denīza Marcinkēviča (1062.), Kamilla Bartone atrodas trīs vietas augstāk nekā pirms nedēļas (1395.), kamēr Līgai Dekmeijerei divu vietu kritums (1558.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu