Elksnis atgriežas "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandā

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

​Latvijas basketbola komandā "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" atgriezies pieredzējušais saspēles vadītājs Edmunds Elksnis, ziņo vienība.

32 gadus vecais Elksnis karjeras lielāko daļu pavadījis tieši Valmieras komandā, vienību pārstāvot no 2011. līdz 2015. gadam, kā arī 2017. līdz 2021. gadam.

Tāpat aizsargs pārstāvējis "Jūrmalu" un igauņu klubu Tartu "Maks & Moorits", bet pagājušo sezonu aizvadīja Latvijas vicečempiones "Ventspils" rindās.

"Liels prieks atgriezties mājās pēc divu gadu pārtraukuma. Pa šo laiku esmu paspējis izcīnīt medaļas gan Latvijā, gan Igaunijā. Tagad ir laiks to pašu paveikt kopā ar Valmieru," norāda pats Elksnis. "Valmiera mīl basketbolu, tāpēc ar nepacietību gaidu, kad atkal varēšu spēlēt mūsu līdzjutēju priekšā. Valmieras Olimpiskajā centrā vienmēr atmosfēra ir bijusi lieliska un zinu, ka tā būs arī jaunajā sezonā."

Komandas rindas pagājušajā nedēļā papildināja arī pieredzējušais aizsargs Jānis Kaufmanis.

"Patiess prieks par Edmunda Elkšņa atgriešanos mūsu komandā. Mēs esam pārliecināti, ka gan viņš, gan Jānis Kaufmanis spēlēs svarīgu lomu kā laukumā, tā arī ārpus tā. Šis tandēms Latvijas basketbolā jau ir labi zināms," atklāj Valmieras kluba ģenerālmenedžeris Roberts Zeile. "Abi basketbolisti jau ir spēlējuši kopā un nevar sagaidīt, kad varēs to darīt atkārtoti. Novēlu Edmundam lielisku sezonu un labu veselību!"

Pagājušajā Latvijas basketbola līgas (LBL) sezonā "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" ceturtdaļfinālā sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās "Ogrei", bet apvienotajā Latvijas-Igaunijas basketbola līgas (LIBL) turnīrā 16 komandu konkurencē ierindojās 15.vietā un izslēgšanas spēlēs neiekļuva.

Šosezon valmierieši startēs četros turnīros - Eiropas Ziemeļu basketbola līgā (ENBL), LIBL, LBL un Latvijas kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu