Francijas izlases centra spēlētājs Gobērs: Mērķis ir zelta medaļas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdijs Gobērs
Rūdijs Gobērs Foto: AFP/SCANPIX

Francijas basketbola izlases centra spēlētājs Rūdijs Gobērs neslēpj, ka valstsvienības mērķis gaidāmajā Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīrā būs zelta medaļas.

Francija spēlēs vienā apakšgrupā ar Latviju, Kanādu un Libānu. 

Minesotas "Timberwolves" spēlētājs sarunā ar Francijas laikrakstu "L’Equipe" paudis gandarījumu, ka ir viens no valstsvienības dalībniekiem Pasaules kausa izcīņā. 

"Vienmēr priecājos satikt satikt spēlētājus, kurus neesmu redzējis lielāko daļu no gada," viņš sacīja, norādot, ka jau šobrīd ir lieliskā sportiskajā formā. 

Vasarā viņš daudz trenējies. 

"Kā profesionālam spēlētājam man ir jādomā arī par savu veselību, savu atjaunošanos un daudzām lietām, kuras var būt grūti saprotamas tiem, kas nezina sportista ikdienu - augstu līmeni, kāds ir NBA spēlētājiem," teica Gobērs. 

Francija pirmdien pirmajā pārbaudes spēlē izcīnīja graujošu panākumu pār Tunisijas valstsvienību.

Francijas basketbolisti tika pie uzvaras pār Āfrikas čempioni ar rezultātu 93:36 (24:16, 29:12, 22:2, 18:6), Gobēram atzīmējoties ar 11 gūtiem punktiem. 

"Mēs vēlamies turpināt progresēt katru dienu, arī turnīra laikā. Mērķis ir iegūt zelta medaļas, tās, kuras mums vēl nav izdevies iegūt," viņš pauda. 

Pasaules kausa finālturnīrs, kurā pirmo reizi vēsturē spēlēs arī Latvijas valstsvienība, no 25. augusta līdz 10. septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu