Krievijā piekauts Eiropas čempions basketbolā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Basketbola bumba. Ilustratīvs attēls.
Basketbola bumba. Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Čīka/LETA

Vienā no Krievijas galvaspilsētas Maskavas mikrorajoniem piekauts Ņikita Šabalkins, kurš 2007. gadā kļuva par Eiropas čempionu basketbolā.

Bijušais basketbolists no gūtajām traumām notikuma vietā īslaicīgi zaudēja samaņu. Uzbrukuma aculiecinieks izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību. Mediķi cietušajam konstatēja galvaskausa traumu un smadzeņu satricinājumu.

Kā pēc incidenta skaidroja pats Šabalkins, ļaundari bijušajam basketbolistam uzbruka pie automazgātavas, kas atrodas Piemaskavas ciema Goļikovo mikrorajonā "Zelta kupoli". Policija skaidro uzbrukuma apstākļus.

36 gadus vecais Šabalkins bija viens no rezervistiem Krievijas izlases rindās, kad 2007. gadā valstsvienība triumfēja Eiropas čempionātā. Viņš laukumā devās piecās no turnīra deviņām spēlēm un kopumā guva deviņus punktus.

2007. gadā Šabalkins kaldināja Maskavas apgabala "Himki" komandas uzvaru FIBA Eiropas izaicinājuma kausā. Viņš tika atzīts par šī turnīra MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

Šogad maijā Maskavā pie kāda restorāna tika piekauts cits basketbolists - Aleksejs Šveds, kurš ir pēdējo gadu Krievijas lielākā basketbola zvaigzne.

CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu