Foto Golfa daiļava: Es labāk situ pa bumbiņu trūcīgā apģērbā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: @PaigeSpiranac/Twitter

Par seksīgāko sportisti vīriešu žurnāla "Maxime" versijā izraudzītā golfa daiļava Peidža Spiranaka iepriekš tika kritizēta par pārāk atkailinoša apģērba valkāšanu. Tagad viņa apgalvo, ka labāk pa bumbiņu izdodas sist, ja ir trūcīgāk ģērbusies.

Noslēdzot savu profesionālo karjeru golfā, Spiranaka joprojām ir aktīva šajā sporta veidā un strādā par treneri. 

Sociālajos tīklos viņa ievietojusi attēlus no golfa laukuma, kur redzama visai trūcīgā apģērbā, un kādam tas šķiet nepieņemami. Lai arī kritizēta, viņa apgalvo, ka, valkājot etiķetei atbilstošu apģērbu, viņas sniegums ir bijis sliktāks. 

"Es gribu, lai tas ir rakstīts melns uz balta: šodien valkāju golfam piemērotu apģērbu un tas neveicināja manu rezultātu. Es labāk situ bumbiņu, kad esmu trūcīgi ģērbusies. Tā ir zinātne," viņa rakstīja sociālajā tīklā "Twitter".

Nesen 30 gadus vecā Spiranaka golfa laukumā pozēja rozā kleitā. Tas ir viņas veltījums jaunajai Bārbijas filmai. Spiranaka ir tendenču noteicēja ar vairāk nekā 3,8 miljoniem sekotāju "Instagram".

Tas viņu padara par vienu no populārākajām golfa personībām, sekotāju skaita ziņā apsteidzot tādus pazīstamus spēlētājus kā Taigers Vudss, Fils Mikelsons un Rorijs Makilrojs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu