Video Ukrainas tiesnesim piedāvāts 10 000 eiro kukulis, lai tiesātu par labu Krievijas klubam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mikola Ambrosovs
Mikola Ambrosovs Foto: Ekrānšāviņš

Ukrainas basketbola tiesnesis Mikola Ambrosovs apgalvo, ka viņam piedāvāts 10 000 eiro liels kukulis, lai viņš 2021. gada ULEB Eirokausa finālā tiesātu par labu Krievijas komandai Kazaņas "Unics".

Toreiz finālā "Unics" tikās ar Francijas vienību "Monaco". 

Ambrosovs atklāja, ka šis stāsts daudziem var izklausīties šokējošs, bet viņam tāda līmeņa sacensībās par rezultāta ietekmēšanu piedāvāts kukulis. 

"Trīs dienas pirms spēles man piezvanīja viens no Ukrainas atzītākajiem tiesnešiem Boriss Rižiks. Viņš mani informēja, ka finālā būs Kazaņas "Unics", viņiem galvenais treneris ir grieķis. Rižiks skaidroja, ka bijušais Eirolīgas tiesnesis Iliass Koromilass vērsies pie viņa ar priekšlikumu, lai mēģina ar mani vienoties. Ja es piekristu, Koromilam būtu ar mani jārisina sarunas par Kazaņas uzvaru."

Konkrētus vārdus gan viņš nenosauca. 

Tiesnesis nolēma šo piedāvājumu noraidīt.

"Es toreiz neko neizlēmu, un Rižiks man ieteica 24 stundas padomāt. Man solīja 10 000 eiro, ja pārdomāšu un ievērošu spēles plānu. Viņš pat man iedeva "Viber" numuru, lai ar mani pēc spēles varētu sazināties. Un mēs zinām, ka "Monaco" finālā uzvarēja ar trīs punktu starpību," teica tiesnesis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu