Video Morozs: Ticējām, ka notikumi Jūrmalā nebija visai godīgi, bet...

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Viktors Morozs
Viktors Morozs Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Latvijas futbola klubam RFS UEFA Konferences līgas kvalifikācijas otrās kārtas atbildes mačā neizdevās atspēlēties, jo jau spēles ievadā komanda palika mazākumā, pēc RFS izstāšanās no Eirokausiem teica vienības galvenais treneris Viktors Morozs.

Jau ziņots, ka ceturtdien RFS izbraukumā ar rezultātu 1:2 (0:0) piekāpās Masaziras "Sabah" un divu maču summā zaudēja ar 1:4.

"Jau braucot uz šejieni, bijām sarežģītā situācijā, bet ticējām, ka tas, kas notika Jūrmalā, nebija visai godīgi, bet, runājot par rezultātu, viss bija ļoti labi, izņemot momentu realizācija. Sapratām, ka varam spēlēt pret šo pretinieku arī viņu mājās," norādīja Morozs.

RFS izredzes atspēlēties viesos mazinājās spēles 34.minūtē, kad pussargs Artūrs Zjuzins saņēma savu otro dzelteno kartīti dažu minūšu laikā un tika noraidīts no laukuma. Pēc tās pašas epizodes laukuma bija jāatstāj arī RFS galvenajam trenerim Morozam, kurš iebilda tiesnešu lēmumam.

"Diemžēl šī sarkanā kartīte ļoti sabojāja mūsu plānus un situācija kļuva vēl sarežģītāka. Protams, spēlētāji cīnījās līdz galam, guvām vārtus, gribējām vēl un riskējām, nevaru neko sliktu pateikt par saviem spēlētājiem," izcēla treneris.

Pagājušajā nedēļā RFS Jūrmalā mačā ar "Sabah" neizmantoja daudzas iespējas un piekāpās ar 0:2.

No Latvijas komandā Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā iekļuva "Riga" un "Valmiera", bet "Auda" pēc neveiksmes viesos noslēdza debijas sezonu Eirokausos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu