"Lakers" zvaigzne Deiviss vienojies par līguma pagarināšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Entonijs Deiviss
Entonijs Deiviss Foto: AFP/SCANPIX

Entonijs Deiviss un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas "Lakers" vienojušies par līguma pagarināšanu, ESPN apstiprināja sportistu pārstāvošā aģentūra.

Basketbolists un komanda vienojušies par maksimālo trīs gadu un 186 miljonu ASV dolāru līgumu, vienošanos pagarinot līdz 2028. gadam. Pašreizējā līgumā Deivisam palikuši vēl divi gadi par 84 miljoniem dolāru.

Stājoties spēkā jaunajam līguma, Deiviss vidēji sezonā saņems 62 miljonus, kas šobrīd ir NBA rekords.

30 gadus vecais centra spēlētājs Deiviss "Lakers" pārstāv kopš 2019. gada, kad pēc maiņas pieprasīšanas viņš atvadījās no Ņūorleānas "Pelicans". Gadu vēlāk "Lakers" ar Deivisu sastāvā kļuva par NBA čempioni.

Deiviss NBA aizvadījis 11 sezonas, pirmās septiņas "Pelicans" rindās un nākamās četras "Lakers" sastāvā. Aizvadītajā sezonā amerikānis 56 regulārā čempionāta spēlēs vidēji 34 minūtēs guva 25,9 punktus, izcīnīja 12,5 atlēkušās bumbas, atdeva 2,6 rezultatīvas piespēles un bloķēja 2,0 metienus.

Deiviss astoņas reizes spēlējis NBA Visu zvaigžņu mačā, 2017. gadā saņemot spēles vērtīgākā basketbolista balvu. Četras reizes viņš iekļauts sezonas pirmajā simboliskajā pieciniekā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu