"Penguins" maiņas darījumā iegūst pagājušās sezonas labāko aizsargu Kārlsonu

CopyDraugiem X Whatsapp
Ēriks Kārlsons
Ēriks Kārlsons Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Pitsburgas "Penguins" trīs komandu maiņas darījumā tika pie pagājušās sezonas labākā aizsarga Ērika Kārlsona.

Triju komandu darījumā iesaistījās "Penguins", Sanhosē "Sharks" un Monreālas "Canadiens".

"Penguins" no Sanhosē vienības tika pie Kārlsona, kurš karjeras laikā trīs reizes saņēmis Džeimsa Norisa trofeju, kas tiek pasniegta labākajam aizsargam, un pagājušajā sezonā sakrāja 101 (25+76) punktu, kļūstot par pirmo aizsargu kopš Braiena Līča (1992. gadā), kurš ticis pie vismaz 100 punktiem.

Tāpat Pitsburgas komanda papildināja sastāvu ar "Sharks" uzbrucēju Dilonu Hamaļuku, kurš NHL vēl nav spēlējis, un 2026. gada drafta trešās kārtas izvēles, kā arī uzbrucēja Rema Pitlika no "Canadiens".

Tikmēr Sanhosē vienība tika pie "Penguins" nākamā gada drafta pirmās kārtas izvēles, uzbrucēja Mikaela Granlunda un aizsarga Jana Ruta, bet no "Canadiens" ieguva uzbrucēju Maiku Hofmanu.

Savukārt "Canadiens" darījumā tika pie "Penguins" hokejistiem aizsarga Džefa Petrija, vārtsarga Keisija Desmita un uzbrucēja Neitana Legarē, kā arī "Penguins" 2025.gada drafta otrās kārtas izvēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu