Video Latvijas izlases kapteinis Daugaviņš jaunajai sezonai gatavojas "Kurbada" sastāvā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš.
Kaspars Daugaviņš. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latvijas izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš jaunajai sezonai gatavojas "Optibet" hokeja līgas (OHL) vienības "Kurbads" sastāvā, ziņo Rumbulas klubs.

35 gadus vecais uzbrucējs joprojām ir jaunas darbavietas meklējumos, tāpēc pašlaik vienojies ar "Kurbada" komandu, ka trenēsies kopā ar šo vienību.

"Savam treniņprocesam, gatavojoties sezonai, parasti izvēlos "Kurbada" halli. Tagad ir grūtāk ar ledu, tāpēc palūdzu [iespēju] gatavoties sezonai ar virslīgas komandu," Daugaviņš sacīja nelielā intervijā Rumbulas vienības kontā sociālās saziņas vietnē "Instagram".

"Ļoti labi! Treniņos pagaidām es izskatos kā jaunais. Visi cīnās, raksturs ir džekiem. Grūti, protams, pateikt par spēlēm, bet treņiņprocesā jauni, spēcīgi džeki. Grib pierādīt sevi. Domāju, ka priekšā ir ļoti interesanta sezona."

Pieredzējušais uzbrucējs uzsvēra, ka treniņprocess "Kurbadā" norit visaugstākajā līmenī. Viņš to salīdzināja ar notiekošo Eiropas profesionālo līgu komandās.

Daugaviņš iepriekšējā sezonā pirmo reizi spēlēja Vācijas augstākajā hokeja līgā (DEL), kur pārstāvēja Izerlonas "Roosters" klubu. Regulārās sezonas 55 mačos latvietis guva 21 vārtus un veica 28 rezultatīvas piespēles, taču klubs ar viņu līgumu nepagarināja.

Pagaidām Daugaviņš nav panācis vienošanos ar kādu citu komandu Eiropā, taču publiski paudis, ka vēlas turpināt spēlēt kādā no Eiropas augstākajām līgām.

Karjeras laikā latvietis pārstāvējis dažādus klubus Latvijā, Kanādā, ASV, Šveicē un Krievijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu