PSG briesmīgā vasara turpinās: komandu vēlas pamest arī Neimars

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Neimars
Neimars Foto: AFP/SCANPIX

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars paziņojis par vēlmi pamest Francijas futbola flagmani Parīzes "Saint-Germain" (PSG), vēsta laikraksts "L'Équipe".

Kā vēsta izdevums, 31 gadu vecais brazīlietis ir neapmierināts ar situāciju klubā un vasaras transfēru periodā vēlas atgriezties savā bijušajā vienībā "Barcelona". 

Lai arī Neimars ir svarīga PSG komandas sastāvdaļa, kluba līdzjutēji brazīliešu uzbrucējā ir vīlušies. Pagājušā gada maijā vienības atbalstītāji protestēja pie Neimara dzīvesvietas un pieprasīja, lai viņš pamet klubu. Tiek uzskatīts, ka tas veicinājis Neimara vēlmi doties prom. 

Viņa aiziešana būtu sāpīga PSG. Komanda jau ir zaudējusi Lionelu Mesi, kurš šovasar devās uz Maiami "Inter", bet Kilians Mbapē Francijas klubu kā brīvais aģents atstās pēc gaidāmās sezonas. 

PSG nevēlas pieļaut Mbapē aiziešanu un izmisīgi cenšas mainīt spēlētāja domas. Situācija gan ir slikta, jo francūzis vairs netrenējas ar PSG pirmo komandu. Ja abas puses nevienosies par izlīgumu, pastāv iespēja, ka viņš nebūs ar komandu visu sezonu. 

Neimars Parīzē pavadījis sešas sezonas, kuru laikā guvis 82 vārtus un veicis 50 rezultatīvas piespēles. Viņš kļuvis par pieckārtēju Francijas čempionu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu