Medijs: "Riga" trenera Stipiča sapnis ir vadīt Latvijas izlasi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola treneris Tomislavs Stipičs
Futbola treneris Tomislavs Stipičs Foto: Zigismunds Zālmanis, Riga FC

"Optibet" virslīgas futbola kluba "Riga" galvenā trenera Tomislava Stipiča sapnis ir kādudien pārņemt Latvijas valstsvienības stūri, ziņo medijs "sportacentrs.com".

"Riga" komanda pagājušajā nedēļā dramatiskā cīņā pārvarēja UEFA Konferences līgas otro kvalifikācijas kārtu. 

Rīdzinieki atbildes spēlē mājās pēc pamatlaika ar 2:1 (0:1) uzvarēja Ungārijas vicečempioni "Kecskemet". Divu maču summā rezultāts bija 3:3 un spēle turpinājās papildlaikā, kura kompensācijas laika otrajā minūtē mājinieki izrāva uzvaru summā - 4:3.

"Riga" pretiniece UEFA Konferences līgas kvalifikācijas trešajā kārtā būs Nīderlandes vienība Enshedes "Twente".

Ambiciozā Latvijas kluba galvenais treneris Stipičs intervijā "sportacentrs.com" futbola apskatnieka Edmunda Novicka "Patreon" vietnes lapā izteicās, ka sapņo kādudien vadīt vietējo futbola izlasi.

"Ja cilvēki redzēs, ka Stipičs identificējas ar vietējo kultūru, ka viņš var palīdzēt vietējo futbolistu attīstībai no sezonas uz sezonu, ja viņiem patiks mans darbs, varbūt patiešām es varētu būt Latvijas izlases treneris pēc tam, kad savu darbu pabeigs Dainis Kazakevičs, kas varbūt būs pēc gadiem desmit. Man ļoti patīk Latvija un tās futbols, tādēļ arī nekad nedarīšu neko tādu, kas kaitētu Latvijas futbola attīstībai," izteicās horvātu speciālists.

"Riga" šobrīd ar 25 mačos izcīnītiem 64 punktiem ir "Optibet" virslīgas līdere. Tuvākajai sekotājai RFS ir 58 punkti, bet tā aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu