RFS sasniegusi unikālu rekordu futbola virslīgā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Sanita Ieva Sparāne (RFS)

RFS futbola komanda sasniegusi unikālu rekordu "Optibet" virslīgā, ziņo kluba pārstāvji.

Pērnās sezonas bronzas medaļniece RFS jau gadu virslīgā nav izjutusi zaudējuma rūgtumu. Pati komanda sociālās saziņas vietnē ziņo, ka tas ir Latvijas virslīgas rekords 21. gadsimtā.

RFS šajā sezonā "Optibet" virslīgā aizvadījusi 24 spēles, uzvarējusi 17 mačos, bet septiņreiz spēlējusi neizšķirti. 

RFS virslīgā nav zaudējusi 36 mačos pēc kārtas, kas ir garākā sērija Latvijas futbola virslīgā šajā gadsimtā. Garāka nezaudēto spēļu sērija Latvijas virslīgā ir bijusi tikai "Skonto", kad no 1993. līdz 1996. gadam komanda nezaudēja 57 spēlēs pēc kārtas.

Līdz šim pēdējo reizi virslīgā RFS zaudēja pagājušā gada 7. augustā, kad ar rezultātu 2:3 zaudēja Salaspils "Super Novai". Interesanti, ka tieši pret "Super Novu" rīdziniekiem svētdien gaidāms mačs savā laukumā.

Turnīra tabulas līdere ar 64 punktiem 25 spēles ir "Riga", kurai seko RFS ar 58 punktiem 24 mačos. 37 punktus guvusi "Valmiera", 36 punktus sakrājusi "Liepāja", bet 35 punkti ir "Audai". "Metta" sakrājusi 28 punktus, "Jelgavai" ir 26 punkti, "Daugavpilij" - 25 punkti, "Tukums 2000"/"Telms" - 23 punkti, bet "Super Nova" komanda tikusi pie astoņiem punktiem.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, bet Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu