Video Mesi Amerikā ķēries pie vecajiem trikiem ar bumbas pārlikšanu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Lionels Mesi Amerikas futbolā iegājis spīdoši un licis par sevi daudz runāt medijos un arī sociālajos tīklos. Apspriests arī Argentīnas superzvaigznes pēdējais vārtu guvums.

36 gadus vecais Mesi četrās spēlēs Maiami "Inter" rindās guvis septiņus vārtus. Pēdējos no tiem viņš guva pret "Dallas" komandu, izpildot precīzu brīvsitienu. Uzmanība tiek pievērsta tam, kā viņš to izdarīja. 

No tribīnēm filmētā video redzams, kā Mesi novieto bumbu sitienam. Tobrīd tiesnesis  spēlētājam bija uzgriezis muguru, un argentīnietis izmantoja iespēju pavirzīt bumbu izdevīgākā pozīcijā, kā viņš to savulaik darījis vairākkārt. Bumbu, nevienam nemanot, viņš pārlika piecas reizes. Šis gājiens viņu nostādīja labākā pozīcijā, lai no brīvsitiena raidītu bumbu tieši vārtu tīklā.

"Video, kurā Lionels Mesi nesteidzīgi un viltīgi pavirza bumbu nedaudz pa kreisi, lai iegūtu labāku leņķi, ir labs atgādinājums, ka pat labākie sportisti pasaulē meklē priekšrocības," uzņēmējs Džo Pompliano raksta "Twitter" (tagad X).

Bijušais augstākā līmeņa tiesnesis Jonass Ēriksonss zviedru medijiem komentējis Mesi rīcību, sakot, ka jau iepriekš ir pievērsis uzmanību Mesi trikiem. "Lionels Mesi ir ne tikai fantastisks futbolists. Viņš ir arī kā velns robežu pārkāpšanā," izdevumam "Expressen" skaidro soģis. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu